Επιστροφή στην Ξάνθη (αποστολή)

Επειτα από μόλις μιάμιση μέρα στη Θεσσαλονίκη για την αποθεραπεία στις καινούριες και σύγχρονες εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Ξάνθη.
Επιστροφή στην Ξάνθη (αποστολή)

Η προπόνηση του Σαββάτου (11.02) ήταν ουσιαστικά η μοναδική ανάμεσα στα δύο παιχνίδια με τον Βλάνταν Ίβιτς να την αφιερώνει στην τακτική που θέλει ν' ακολουθήσουν οι παίκτες του κόντρα στην ακριτική ομάδα.

Στη διάθεσή του για πρώτη φορά είναι ο Άμρ Ουάρντα, ενώ στην αποστολή επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του ο Τζάλμα Κάμπος, ο οποίος δοκίμασε το πόδι του, προπονήθηκε κανονικά κι αποτελεί μια ακόμα επιλογή για τον Σέρβο τεχνικό.

Σε ό,τι αφορά στο ιατρικό δελτίο, η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας έδειξε πως ο παίκτης υπέστη ρήξη πρώτου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού γόνατος. Η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε 2-3 εβδομάδες.

Ο Δημήτρης Πέλκας ουσιαστικά ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποθεραπείας του κι από Δευτέρα (13.02) αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Βλάνταν Ίβιτς για την αναμέτρηση της Κυριακής είναι οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Δεληγιαννίδης, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Πούγγουρας, Σάκχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Ουάρντα, Μυστακίδης, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης.

Διαβάστε ακόμη...