Όσα δεν παίρνει ο άνεμος

Το κρύο από μόνο του μπορούσε ν' αντιμετωπιστεί. Ο συνδυασμός του με τον δυνατό αέρα, όμως, έκανε τις συνθήκες στη Νέα Μεσημβρία μάλλον ακραίες για προπόνηση.
Όσα δεν παίρνει ο άνεμος

Ο αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, βέβαια, δεν μπορεί να περιμένει κι έτσι η προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε κανονικά. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας, το transition game και στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης.

Ο Τζάλμα Κάμπος προπονήθηκε κανονικά, αλλά ο Ζέλικο Μπρκιτς λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού παρέμεινε για δεύτερη μέρα στο σπίτι. Από την προπόνηση απουσίαζε κι ο Λάζαρος Λάμπρου , ο οποίος πέρασε από τον καθιερωμένο εργομετρικό έλεγχο προκειμένου το τεχνικό τιμ να προσαρμόσει αναλόγως το πρόγραμμα των προπονητικών επιβαρύνσεων.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του την Κυριακή (08.01, 15:00, Τούμπα) και είναι οι:

Γλύκος, Βελλίδης, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Μυστακίδης, Αθανασιάδης, Περέιρα, Κουλούρης.

Το Σάββατο (07.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...