Προετοιμασία για το 2017 ...

Η δράση σταμάτησε σχεδόν στα μέσα Δεκεμβρίου με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν έπειτα από το πρώτο μισό της σεζόν, ωστόσο, ο Ιανουάριος αναμένεται δύσκολος και σίγουρα απαιτητικός.
Προετοιμασία για το 2017 ...

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά τις υποχρεώσεις του στις 03.01 στην Λιβαδειά και στη συνέχεια αντιμετωπίζει Γιάννενα (εντός), Παναιτωλικό (εκτός), Λάρισα (εκτός), Λεβαδειακό (εντός), Γιάννενα (εκτός) μέσα σε 20 μέρες.

Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του ετοιμάζουν το πρόγραμμα των προπονήσεων προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη και να συνεχίσει την ανοδική της πορεία μετά τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες με τις οποίες έκλεισε το 2016.

Την Τετάρτη (28.12) ο Δικέφαλος προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής, κυκλοφορίας της μπάλας και εξάσκηση στο transition game. Ο Χάρης Χαρίσης γυμνάστηκε κανονικά μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ενώ ο Στέλιος Κίτσιου ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα επειδή ο οργανισμός του δεν είχε επανέλθει πλήρως.

Ο Λέο Μάτος προπονήθηκε κανονικά, οι Χατζηισαΐας, Κάτσε πέρασαν από εργομετρικά τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί το επίπεδο ετοιμότητάς τους και να καταρτιστεί το κατάλληλο πλάνο προπονήσεων, ενώ ο Φακούντο Περέιρα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην περιοχή του δεξιού κοιλιακού και προτιμήθηκε να κάνει πρόγραμμα συντήρησης. Η περίπτωσή του θ' αξιολογηθεί την Πέμπτη (29.12) όπου έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση.

Διαβάστε ακόμη...