Συνεχίζει συγκεντρωμένος κι ενωμένος (vid)

Το ματς στο Καραϊσκάκη και όσα συνέβησαν εκεί απέδειξαν πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν ακόμα κι αν όλα είναι εναντίον του. Ο Δικέφαλος ενωμένος και συγκεντρωμένος στο στόχος του συνεχίζει το δικό του αγώνα κόντρα στο σύστημα.
Συνεχίζει συγκεντρωμένος κι ενωμένος (vid)

Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι ποδοσφαιριστές του δεν έχουν ούτε το χρόνο, ούτε το λόγο να μείνουν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφού την Τετάρτη (26.10) υπάρχει η πρεμιέρα Κυπέλλου με τη Λάρισα και την Κυριακή (30.10) νέο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στο Καραϊσκάκη ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας με ασκήσεις στο γυμναστήριο και στην πισίνα, ενώ το κανονικό πρόγραμμα αφορούσε την κυκλοφορίας της μπάλας με ασκήσεις αερόβιας προσαρμογής και περιελάμβανε παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Ο Εβγέν Σάκχοφ που λίγες ώρες μετά το τέλος της αναμέτρησης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική εξαιτίας χτυπήματος, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε μια μικρή κάκωση συνδέσμων. Ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής θ' ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα τις επόμενες μέρες, δεν θα είναι στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για το ματς με την Λάρισα, ωστόσο αναμένεται να είναι έτοιμος για την Κυριακή (30.10).

Ο Δημήτρης Πέλκας συνέχισε σε πρόγραμμα αποκατάστασης με τρέξιμο στο γήπεδο και υπολογίζεται πως την προσεχή εβδομάδα θα επανέλθει σταδιακά στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Ο Γιώργος Τζαβέλλας ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα και αύριο Τρίτη (25.10) θα κάνει αποφόρτιση προκειμένου να επανέλθει από Τετάρτη (26.10) σε πρόγραμμα με μπάλα.

O Μάριν Λέοβατς που κατά τη διάρκεια του αγώνα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό δεξιά, ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα. Ο Κροάτης αμυντικός μετά τις τελευταίες εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ κλήθηκε ξανά στην Εθνική Κροατίας για τους προσεχείς αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ 2018.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο της κάμερας του PAOK TV από την προπόνηση της Δευτέρας στην Νέα Μεσημβρία...

Διαβάστε ακόμη...