Non stop ... (vid)

Η πτήση τσάρτερ που μετέφερε τον ΠΑΟΚ από το αεροδρόμιο της Πράγας σ' αυτό της Θεσσαλονίκης προσγειώθηκε στις 04:00 τα ξημερώματα.
Non stop ... (vid)

Έπειτα από λίγες ώρες ξεκούρασης, οι παίκτες του Δικεφάλου ήταν και πάλι στις επάλξεις.

Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί ακολούθησαν το δικό τους πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης με πισίνα, ποδήλατο, κρυοθεραπεία και μασάζ. Οι υπόλοιποι έδωσαν ραντεβού στις 17:00 στο γήπεδο της Τούμπας για προπόνηση. Η νίκη στο Λίμπερετς, άλλωστε, δεν προσφέρεται για εφησυχασμό.

Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι παίκτες του ξέρουν πως πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες και στη Super League, όπου ο ΠΑΟΚ έχει και το μειονέκτημα του -3. Εν όψει Βέροιας, λοιπόν, η προπόνηση είχε τακτική, κυκλοφορία της μπάλας, transition game κι αερόβια ένταση.

Το θετικό είναι πως από το ματς της Τσεχίας δεν προέκυψαν προβλήματα τραυματισμών. Ο Φακούντο Περέιρα αισθανόταν καλύτερα και προπονήθηκε κανονικά δίχως ιδιαίτερες ενοχλήσεις στο δάκτυλο του ποδιού του.

Το Σάββατο (01.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και στη συνέχεια η αποστολή θ' αναχωρήσει για τη Βέροια.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του PAOK TV με πλάνα από την προπόνηση της Παρασκευής στο γήπεδο της Τούμπας...

Διαβάστε ακόμη...