Aποστολή και πρόγραμμα για την Τιφλίδα

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να επιστρέψει στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για το Europa League με την ομάδα να μετρά αντίστροφα για το πρώτο ματς με την Ντιναμό Τιφλίδας.
Aποστολή και πρόγραμμα για την Τιφλίδα

Ο Δικέφαλος την Τρίτη (16.08) πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση στη Θεσσαλονίκη και το πρωί της Τετάρτης (17.08) στις 10.00 αναχωρεί με πτήση τσάρτερ για την Γεωργία.

Το πρόγραμμα της προπόνησης ήταν αφιερωμένο στην τακτική με τον Βλάνταν Ίβιτς να εξηγεί στους ποδοσφαιριστές του πως θέλει να λειτουργήσουν σε αμυντικό κι επιθετικό κομμάτι. Εκτός λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα ήταν ο Εργκούς Κάτσε , ενώ ο Αχιλλέας Πούγγουρας ακολούθησε μέρος της προπόνησης λόγω βάρους στον προσαγωγό.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για την Τιφλίδα. Στη διάθεση του Ίβιτς είναι οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Γιαννούλης, Κίτσιου, Μάτος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ζάιρο, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Περέιρα, Κουλούρης.

Στην Τιφλίδα ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 20:30 ώρα Ελλάδας (15′ ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου), ενώ στις 19:45 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Βλάνταν Ίβιτς .

Διαβάστε ακόμη...