Δουλειά και πάλι δουλειά

Η υπερένταση του αγώνα άφησε τους περισσότερους ξάγρυπνους. Η ώρα του εγερτηρίου δεν άφηνε περιθώρια για μια λογική… κρεβατοθεραπεία. Το αεροπλάνο της επιστροφής περίμενε. Και μετά το αεροπλάνο περίμενε το γήπεδο.
Δουλειά και πάλι δουλειά

Η… μάχη που ξεκίνησε στο Άμστερνταμ έχει άλλο έναν γύρο κι ο ΠΑΟΚ οφείλει να ετοιμαστεί στο μάξιμουμ για τον επαναληπτικό της Τούμπας. Το πρόγραμμα της Τετάρτης (27.07) λοιπόν ήταν γεμάτο. Η αποστολή προσγειώθηκε στις 14.00 στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» κι έπειτα από μια απαραίτητη ανάσα, οι παίκτες επέστρεψαν στις υποχρεώσεις μοιρασμένοι σε δύο γκρουπ.

Οι 11 βασικοί του αγώνα με τον Άγιαξ κι ο Αλέξανδρος Τζιόλης ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης με πισίνα και ποδήλατο στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Μακεδονία Palace». Οι υπόλοιποι παίκτες βρέθηκαν στην Τούμπα για κανονική προπόνηση που είχε ασκήσεις κυκλοφορίας, κατοχής, τεχνικής και τελειώματα.

Το ιατρικό δελτίο από το χθεσινό ματς είναι σχεδόν άδειο. Τζαβέλλας , Τσίμιροτ , Ροντρίγκες , Χαρίσης , Σάκχοφ δέχτηκαν χτυπήματα, μα δεν αντιμετωπίζουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Από εκεί και πέρα, ο Εργκούς Κάτσε ακολούθησε την προπόνηση, ο Φερνάντο Βαρέλα έκανε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης κι ο Αχιλλέας Πούγγουρας παρέμεινε κλινήρης λόγω ίωσης.

Την Πέμπτη (28.07) οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν ρεπό και η επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (29.07) στις 19:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του PAOK TV από την προπόνηση της Τετάρτης στο γήπεδο της Τούμπας και εγγραφείτε για να μαθαίνετε πρώτοι με εικόνα και ήχο όλα τα τελευταία νέα της ομάδας μας.

Διαβάστε ακόμη...