Σε Ready to Fight mode ο ΠΑΟΚ

Τρεις μέρες έμειναν για την επίσημη έναρξη της σεζόν στο Άμστερνταμ Αρένα. Ο ΠΑΟΚ αναμετράται με τον Άγιαξ για μια θέση στο κυνήγι του ονείρου που λέγεται Champions League.
Σε Ready to Fight mode ο ΠΑΟΚ

Η στόχευση των προπονήσεων, λοιπόν, έχει ξεκάθαρα ως στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για την αναμέτρηση της Τρίτης. Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν στον τομέα της τακτικής με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να τους εξηγεί τι πρέπει να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου από τη μία να μην επιτρέψουν στον αντίπαλο ν' απειλήσει κι από την άλλη να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες του.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις στον τένοντα του προσαγωγού, ενώ ο Λέο Μάτος ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα λόγω του χτυπήματος που δέχτηκε στον ορθό μηριαίο κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός την Κυριακή (24.07) θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω καταπόνησης στον οπίσθιο μηριαίο από τις προηγούμενες μέρες ακολούθησε κι ο Τζάλμα Κάμπος .

Από εκεί και πέρα, την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ έκανε κι ο Φερνάντο Βαρέλα , ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Εργκούς Κάτσε , διότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο που είχε από την προετοιμασία της Στεάουα. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός τις επόμενες μέρες θα κάνει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης κι επανένταξης.

Διαβάστε ακόμη...