Oosterbeek τέλος, Amsterdam ερχόμαστε...

Ήταν 14 μέρες γεμάτες ένταση. 14 μέρες με πολύ τρέξιμο, προσπάθεια, αυταπάρνηση, θέληση, δύναμη κι έναν κοινό στόχο. Τη δημιουργία των απαραίτητων βάσεων για την ομάδα της νέας σεζόν.
Oosterbeek τέλος, Amsterdam ερχόμαστε...

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία ολοκληρώθηκε, ευτυχώς δίχως απρόοπτα και το μεσημέρι της Δευτέρας η αποστολή επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη.

Επιστρέφει για να έρθει ξανά ακόμα πιο δυνατός, αυτή τη φορά στο Amsterdam για τον πρώτο αγώνα με τον Άγιαξ. Το πρόγραμμα στο Oosterbeek ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση, αφού το πρωί ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε ν' αφήσει τους παίκτες του να ξεκουραστούν.

Η προπόνηση αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας και κομμάτια τακτικής γύρω από τις σωστές τοποθετήσεις και το transition game. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στη Τβέντε ακολούθησαν προσαρμοσμένο πρόγραμμα χαμηλότερης έντασης.

Από το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ απουσίαζαν με ειδική άδεια ο Ρόμπερτ Μακ κι ο Τζάλμα Κάμπος . Ο πρώτος βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με ομάδες που έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για την αγορά του, ενώ ο δεύτερος μετέβη στην Πορτογαλία προκειμένου να τακτοποιήσει προσωπικά θέματα και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί στις 13:45 ώρα Ελλάδας από το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ για τη Θεσσαλονίκη και οι επόμενες προπονήσεις είναι προγραμματισμένες για την Τετάρτη (20.07).

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του PAOK TV με πλάνα από την τελευταία προπόνηση στο Oosterbeek...

Διαβάστε ακόμη...