Τακτική και ανάπτυξη (vid)

Επιστροφή στο τακτικό κομμάτι για την απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης με την προσοχή να στρέφεται στους τρόπους ανάπτυξης της ομάδας.
Τακτική και ανάπτυξη (vid)

Το πρόγραμμα του Βλάνταν Ίβιτς αφορούσε στη δημιουργία παιχνιδιού από την γραμμή της άμυνας και την κυκλοφορία της μπάλας τόσο από τον άξονα όσο κι από τα άκρα. Στο τέλος πραγματοποιήθηκε δίτερμα 10 εναντίον 10 με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να δίνει συγκεκριμένες οδηγίες για τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ακολούθησε το πρώτο κομμάτι της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ πιο χαλαρά για λόγους αποφόρτισης γυμνάστηκαν οι Λέο Μάτος, Εβγέν Σάκχοφ .

Την Παρασκευή (01.07), οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας χωρισμένοι σε δύο γκρουπ, αφού το... μενού έχει μυική ενδυνάμωση στο γυμναστήριο.

Επίσκεψη στην Τσέλσι

Την Παρασκευή (01.07), επίσης, ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Γιάννης Ράλλης μαζί με έναν από τους φυσικοθεραπευτές της ομάδας θα μεταβούν στο Λονδίνο προκειμένου να επισκεφτούν το προπονητικό κέντρο της Τσέλσι και να συναντηθούν με τους ανθρώπους των Μπλε για να συζητήσουν θέματα που αφορούν την πρόληψη και την αντιμετώπιση τραυματισμών.

Δείτε το βίντεο του PAOK TV με πλάνα από το πρόγραμμα των παικτών του Δικεφάλου...

Διαβάστε ακόμη...