Επικοινωνιακό κάζο…

Το γαϊτανάκι της κοροϊδίας συνεχίζεται στο μεταγραφικό τοπίο του ΠΑΟΚ, μετά το ΚΑΖΟ στην υπόθεση Ντεβιτς...
Επικοινωνιακό κάζο…

Ξεκαθαρίζουμε από την αρχή πως ο Ντέβιτς ΔΕΝ ήταν άμεσος μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ και ΔΕΝ κάλυπτε επακριβώς αυτό που χρειαζόταν η ομάδα. Ήταν δηλαδή επιδίωξη Σαββίδη να τον φέρει στην ομάδα. ΌΤΑΝ όμως αποκαλύπτεται το όνομα ενός τέτοιου παίκτη και δεν μπαίνει «Χαλινάρι» στα δημοσιεύματα, τότε το επικοινωνιακό ΠΑΤΑΤΡΑΚ δεν μπορεί να συμμαζευτεί ούτε με δικαιολογίες ούτε με ευχολόγια.

Η υπόθεση Ντέβιτς δεν παρουσιάστηκε ΠΟΤΕ ως επίσημη ή κλεισμένη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δε σημαίνει πως ξεχάσαμε ξαφνικά πως «παίζεται» το παιχνίδι της πληροφόρησης. ΔΕΝ βγήκαν από μόνα τους ΟΛΑ τα ΜΜΕ της πόλης και της χώρας να παρουσιάσουν το ποιόν και την πορεία του παίκτη, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ. Είναι γελοίο αυτό να το επικαλεστεί οποιοσδήποτε.

Το αυτογκόλ που μπήκε είναι άνευ προηγουμένου και η οργή μας εντείνεται καθώς είμαστε σε θέση να αποκαλύψουμε το εξής :

ΠΟΛΥ πριν τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης Ντέβιτς, όχι μόνο είχαν φτάσει στ αυτιά μας τα περί πιθανότητάς μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ, αλλά είχαμε μάθει και ότι είχε ΗΔΗ συμφωνήσει με ομάδα στην Αραβία. Καθώς όμως ήταν τόσο έντονη η παραφιλολογία στη Θεσσαλονίκη και καθώς ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ το επιβεβαίωναν, θεωρήσαμε πως δεν είναι δυνατό να ξεφτιλιστεί τόσο η κατάσταση. Θεωρήσαμε δηλαδή πως τα φερέφωνα της ΠΑΕ θα «φρέναραν» μπροστά στο μεγάλο κίνδυνο διάψευσης της είδησης.

Ατυχήσαμε. Ήδη από χθες με το γνωστό δειλό και αθόρυβο τρόπο προσπάθησαν να μειώσουν τα αρδ την υπόθεση, ψελλίζοντας πως δεν είναι και τοοοσο σημαντική η προοπτική Ντέβιτς. Λες και τους ζήτησε κανείς να παρουσιάσουν τα πράγματα ως δεδομένα, λες και τους ζήτησε κανείς να προβάλλουν το Ντέβιτς ως μεταγραφή του ΠΑΟΚ!?!

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να χρειάζεται ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ μεταγραφές σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ θέσεις και όλα τα άλλα είναι σάλτσες και γαρνιτούρες.

Επικοινωνιακό πανηγύρι θα στηθεί εις βάρος της ομάδας επειδή κάποιοι είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ. Είναι αδιανόητο παίκτης που εδώ και μέρες θεωρείται από πιθανότατο έως και ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι έχει συμφωνήσει αλλού, να παρουσιάζεται από δημοσιεύματα ως συμφωνημένος με τον ΠΑΟΚ και η ΠΑΕ να σφυρίζει αδιάφορα, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ίσως, λέμε ΙΣΩΣ, αν μιλούσαν μεταξύ τους στην ομάδα να το έλεγε ο ένας στον άλλο!

 Φέρτε τώρα εξτρέμ με ΠΟΙΟΤΗΤΑ και κόψτε τα καραγκιοζιλίκια, συμμαζεύοντας παράλληλα τα φερέφωνά σας. Αγοράστε τον Ισραηλινό να τελειώνουμε…

Διαβάστε ακόμη...