Αποκάλυψη: Η μεταγραφική λειτουργία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Μετά και το επίσημο πέρας της μεταγραφικής περιόδου, είμαστε σε θέση να αποκαλύψουμε όσα ΚΑΝΕΙΣ δεν κατάλαβε τόσο καιρό.
Αποκάλυψη: Η μεταγραφική λειτουργία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στο βίντεο που ακολουθεί, παρακολουθήστε καταγεγραμμένες κινήσεις όλων των ιθυνόντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να δομήσουν σωστά το ρόστερ της ομάδας, λίγες μόνο ώρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου…

Δυστυχώς, η πίεση όλων για ακόμα μια φορά χτύπησε «κόκκινο». Δυστυχώς, το μεγαλύτερο κληροδότημα που άφησαν οι διοικήσεις τόσων ετών, ήταν και παραμένει η βαριάς μορφής ΜΟΥΓΚΑΜΑΡΑ που διακρίνει τη λειτουργία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρόνια τώρα.

Παρά την παρατεταμένη δυσαρέσκεια του κοινού. Παρά τις συνεχόμενες στείρες μεταγραφικές περιόδους, παρά τις υποσχέσεις για ΕΓΚΑΙΡΗ οργάνωση, είδαμε και πάλι τα μύρια όσα.

Τα σενάρια, πολλά. Δεν δίνει λεφτά ο Ιβάν, ή δίνει και δεν τα δέχονται οι ιθύνοντες της ΠΑΕ. Ή είναι κομπλεξικός ο προπονητής. Ή περιμένουμε να πέσουν οι τιμές. Ή απλά, φτάσαμε μέσα Σεπτέμβρη και «χέστα, θα περιμένουμε το Γενάρη».

Αν οτιδήποτε από όλα αυτά θυμίζει σε εσάς σοβαρή οργάνωση, τότε εμάς μας περισσεύει.

Κανείς δεν ζήτησε σπατάλη εκατομμυρίων. Ένα δυο λεπτά από το χρόνο τους, να μας εξηγήσουν τι προσπαθούν να πετύχουν, ζήτησε ο κόσμος του Δικεφάλου. Δυστυχώς, αυτό αποδεικνύεται το δυσκολότερο από όλα.

Παρότι πολύς είναι ο κόσμος που δηλώνει σίγουρος ότι ο Σαββίδης ΔΕΝ βάζει φράγκο, αυτό δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά. Κανείς δεν το χρησιμοποίησε έστω ούτε ως στιγμιαία δικαιολογία μέσα ή γύρω από τον ΠΑΟΚ.

Από την άλλη, το κλίμα που αποπνέει η ομάδα δυστυχώς είναι αλληλοσπαρακτικό. Για τους μισούς φταίει ο Βρύζας και τους άλλους μισούς ο Άγγελος.

Ευθύνη σε κάθε περίπτωση φέρουν και οι δύο. Ακόμα και για να προστατέψουν τον εαυτό τους (σίγουρα όμως για να προστατέψουν τον ΠΑΟΚ), έπρεπε να πουν την αλήθεια. Δεν το έκαναν μέχρι σήμερα και ο κόσμος απλά… φαντάζεται καταστάσεις.

Δυστυχώς, η σημερινή συνέντευξη τύπου του νέου προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν προσέφερε τίποτα το ουσιαστικό, χειροπιαστό. Ο άνθρωπος μπορεί να έχει χίλια προτερήματα, αλλά δεν ήταν ούτε ο χρόνος, ούτε ο τόπος κατάλληλος για να παρουσιαστεί στο κοινό. Διότι, αν δεν το έχουν καταλάβει στην ΠΑΕ, ο κόσμος έχει πάψει πια να βράζει. Έχει περάσει στο στάδιο της αφασίας, της απορίας. Έχει μείνει με ανοιχτό το στόμα και απορεί για τα όσα βλέπει να ΜΗΝ γίνονται.

Με την ελπίδα τις επόμενες ώρες ή μέρες να έρθει μια μεταγραφική ενίσχυση και να ανατραπεί η μεγάλη δυσαρέσκεια, μένουμε για την ώρα στο ανωτέρω κατατοπιστικότατο βίντεο...

Διαβάστε ακόμη...