Φλερτ Κάμπορα με ΠΑΟΚ;

O Χαβιέ Κάμπορα στον ΠΑΟΚ; Δεν αποκλείεται! Σύμφωνα με την εφημερίδα "ΣΠΟΡ του Βορρά" ο Αργεντινός θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο!
Φλερτ Κάμπορα με ΠΑΟΚ;
O Χαβιέ Κάμπορα στον ΠΑΟΚ; Δεν αποκλείεται! Σύμφωνα με την εφημερίδα "ΣΠΟΡ του Βορρά" ο Αργεντινός θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο! Η είδηση σίγουρα δεν μπορεί να αφήσει κανένα ασυγκίνητο.

Δεν έχουν περάσει άλλωστε πολλά 24ώρα από την ανακοίνωση «σοκ» για τους φιλάθλους του αρη, που εξέδωσε η  ΠΑΕ και με την οποία έκανε γνωστή την λύση του συμβολαίου του Αργεντινού για οικογενειακούς λόγους και παρά το ότι οι δύο πλευρές είχαν ανανεώσει την συνεργασία τους λίγο καιρό πριν.

Μάλιστα τόσο ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ αρης όσο και το ρεπορτάζ, ανέφεραν πως ο Κάμπορα ήθελε να φύγει στην Αργεντινή.

Τώρα όμως στο φως της δημοσιότητα έρχεται η πρόθεση του περσινού πρώτου σκόρερ του να συνεχίσει την καριέρα του στον συμπολίτη ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Κάμπορα «χτύπησε την πόρτα» της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ με τους ιθύνοντες του Δικεφάλου να «αιφνιδιάζονται». Αυτό διότι την δεδομένη στιγμή έχουν «παγώσει» τις μεταγραφικές εξελίξεις λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στον σύλλογο. Στον ΠΑΟΚ περιμένουν πρώτα να εξασφαλίσουν τα έσοδα τους για να ορίσουν το μπάτζετ και να προχωρήσουν σε νέες μεταγραφικές κινήσεις. Αυτό έχει αποφασιστεί.

Όπως όλα δείχνουν ο Δικέφαλος θα ασχοληθεί και θα διαπραγματευτεί με τον Κάμπορα μόνο όταν (και αν) θα έχει τα χρήματα για να μπορεί να τον κάνει δικό του και φυσικά με την προϋπόθεση ο Αργεντινός να μην έχει κλείσει ως τότε σε άλλη ομάδα.

Να θυμίσουμε ότι τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει την διαδρομή Χαριλάου-Τούμπα οι Ίβιτς, Χαλκιάς, Παπάζογλου και Βιτόλο.

Για τον τελευταίο που στον αρη έπαιζε ως δανεικός είχε γίνει ολόκληρο σήριαλ με τον εκτελεστικό διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, να υποστηρίζει πέρσι τέτοια εποχή πως ο Βιτόλο δεν μπορεί να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ!

Ο ίδιος χθες σε δηλώσεις του εξηγώντας πως οδηγήθηκαν οι δύο πλευρές (αρης και Κάμπορα) στον «χωρισμό» τόνιζε: "Εμείς είχαμε ανανεώσει ένα μήνα πριν, καθώς ήδη γνωρίζαμε τα οικονομικά δεδομένα.

Σταθμίσαμε τις αποφάσεις μας και προχωρήσαμε στην ανανέωση με τον Κάμπορα. Είχαμε συμφωνήσει με τον παίκτη για 1.000.000 ευρώ καθαρά.

Ο παίκτης από εκείνη την περίοδο μας είχε πει ότι για διάφορους λόγους πως δεν είχε και μεγάλη διάθεση να παραμείνει στην Ελλάδα. Επικαλέστηκε εξωαγωνιστικούς λόγους . Η δική μας επιμονή όμως τον κράτησε στην ομάδα.

Όταν ταξίδεψε στην Αργεντινή μας ενημέρωσε μήπως γινόταν να λυθεί η συνεργασία μας. Εμείς πάλι ήμασταν αρνητικοί. Ο Κάμπορα είχε και το πρόβλημα της βίζας του που έληγε. Τελικά ο ποδοσφαιριστής επέμεινε, ότι δεν θέλει να συνεχίσει λόγω οικογενειακού προβλήματος".

Πηγή: sport24

Διαβάστε ακόμη...