Σαλπιγγίδης: "Δεν θέλω να μου χαριστεί τίποτα"

"Δεν θέλω να μου χαριστεί τίποτα και θα με έκανε χαρούμενο ο κόσμος να με κρίνει από την παρουσία μου μέσα στο γήπεδο και από την αγωνιστική προσφορά μου στην ομάδα", αναφέρει μεταξύ άλλων στις δηλώσεις που έκανε o Δ. Σαλπιγγίδης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.
Σαλπιγγίδης: "Δεν θέλω να μου χαριστεί τίποτα"

"Από σήμερα είμαι ξανά ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Είναι μια απόφαση που πήρα απολύτως συνειδητά, αφού σκέφτηκα όλες τις παραμέτρους αυτής μου της επιστροφής.

Ξεκινάει για μένα και πάλι το κεφάλαιο ΠΑΟΚ, που είναι μια τεράστια προσωπική πρόκληση. Θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω τον κ. Θόδωρο Ζαγοράκη και τους συνεργατες του που άνοιξαν ξανά για μένα την πόρτα του ΠΑΟΚ και μου έδειξαν εμπιστοσύνη, να συμμετάσχω σ΄ένα ήδη πολύ επιτυχημένο πλάνο που φέρνει σταθερά την ομάδα στην κορυφή. Η δυναμική του ΠΑΟΚ, όπως ειδικά έχει διαμορφωθεί την τελευταία διετία, είναι πλέον ιδιαίτερα έντονη σε όλους τους αντιπάλους, κάτι που μπορώ να επιβεβαιώσω ότι αισθάνθηκα όσες φορές αγωνίστηκα εναντίον του, είτε εντός, είτε εκτός έδρας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που μου έδειχναν την αγάπη τους όλα αυτά τα χρόνια που έλειπα από την ομάδα. Ξέρω ότι υπάρχουν φίλαθλοι, δεν έχει σημασία αν είναι πολλοί ή λίγοι, που έχουν πικραθεί από τη μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό. Ξέρω ότι έκανα λάθη, ίσως όχι στο βαθμό που μου καταλογίστηκαν, αλλά όποιος σε ηλικία 25 ετών και ιδιαίτερα με τόσο μεγάλη ψυχολογική πίεση πάνω του, δεν έκανε λάθη, ας μου ρίξει την πρώτη πέτρα.

Ξέρω ότι κάποιοι θα προτιμούσαν ν' ακούσουν από μένα μια «συγγνώμη», λέξη που θεωρώ πολύ εύκολη να την πει κανείς, αλλά εξαιρετικά αδύναμη μπροστά στις ίδιες τις πράξεις. Δεν θέλω να μου χαριστεί τίποτα και θα με έκανε χαρούμενο ο κόσμος να με κρίνει από την παρουσία μου μέσα στο γήπεδο και από την αγωνιστική προσφορά μου στην ομάδα.

Κάποιοι με είπαν τρελό που στην καλύτερή μου ποδοσφαιρικά ηλικία άφησα τις προσφορές που είχα για να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Κι όμως είμαι σίγουρος ότι πήρα την καλύτερη δυνατή απόφαση για την καριέρα μου. Έχω φιλοδοξίες και μεγάλη διάθεση να προσφέρω στην ομάδα. Η σεζόν που ξεκινάει κρύβει μέσα της πολλές μεγάλες προκλήσεις και μπορούμε να τα καταφέρουμε αν είμαστε ενωμένοι".

Διαβάστε ακόμη...