Ήρθε ο Μπερέτα!

Ο Μάριο Μπερέτα, ο νέος προπονητής του Δικεφάλου έφθασε το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη και θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ήρθε ο Μπερέτα!
Ο Μάριο Μπερέτα, ο νέος προπονητής του Δικεφάλου έφθασε πριν λίγο στην Θεσσαλονίκη και θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ο Ιταλός τεχνικός ταξίδεψε από το Μιλάνο με  την  Easyjet (πτήση ΕΖΥ 2611) και το αεροπλάνο που τον έφερε προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο  "Μακεδονία". λίγο μετά τις 12.  Από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον υποδέχτηκαν ο Ζήσης Βρύζας και ο Κώστας Ιωσηφίδης εώ και κάποιοι οπαδοί του Δικεφάλου που του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία με τον ίδιο να ανταποδίδει με ένα νεύμα.

Ο Μπερέτα όπως όλα δείχνουν θα υπογράψει το διετές συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και στις 5 το απόγευμα θα παρουσιαστεί από τον Ζήση Βρύζα στην αίθουσα τύπου της Τούμπας.

Ο Ιταλός, που έρχεται μόνος του στη Θεσσαλονίκη, θα παραμείνει για μία με δύο ημέρες στην Ελλάδα, ώστε να τακτοποιήσει τα της διαμονής του στην πόλη.

Στις επαφές που θα έχει με τον Βρύζα, θα οριστικοποιήσουν και το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Τέλος καλό, όλα καλά και ο γεννημένος στο Μιλάνο Ιταλός  προπονητής , συμφώνησε  σε όλα με τον ΠΑΟΚ και γίνεται πλέον μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης για δύο χρόνια.

Από αύριο ο Μπερέτα  σηκώνει τα  μανίκια και μπαίνει δυναμικά  στο μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν μιας και ο χρόνος δεν αφήνει περιθώρια για επανάπαυση...

Διαβάστε ακόμη...