Πάμε για άλλα... Cool στα μεταγραφικά!

Ο ΠΑΟΚ κοιτάει άλλον κεντρικό αμυντικό. Αυτοσυγκράτηση στα μεταγραφικά!
Πάμε για άλλα... Cool στα μεταγραφικά!
Την στιγμή που σε δημοσιογραφικές ιστοσελίδες που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ χθες τα ξημερώματα ανέφεραν ότι ο Μάρκος Αντόνιο βρίσκεται πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ, σήμερα φαίνεται πως τελικά δεν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα.

Όπως αναφέρεται στα ΜΜΕ ο ΠΑΟΚ στρέφει ήδη αλλού την προσοχή του. Πού; Σε κάποιον αμυντικό ποιοτικό με κοινά αγωνιστικά στοιχεία με αυτά του πρώην ποδοσφαιριστή μας.

Ποια είναι η αλήθεια; Εμείς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αλλά σίγουρα μέσα στις επόμενες ώρες θα φανεί τι γίνεται τελικά με τον Μάρκος Αντόνιο.

Το σίγουρο είναι πως ακόμα αν όντως ο Μάρκος Αντόνιο (που είναι και το πιο πιθανόν) δε ενδιαφέρει άλλο τον ΠΑΟΚ, οι Βρύζας και Ζαγοράκης θα έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους...

Το paokmania θα προσπαθήσει από εδώ και πέρα να δημοσιεύει στα κεντρικά του θέματα μόνο ότι θεωρεί πολύ σοβαρό και σημαντικό μεταγραφικό ζήτημα για τον ΠΑΟΚ, με τον φόβο φυσικά να πέσουμε και εμείς στην ""λούμπα" κάποιων δημοσιογράφων που για να γράψουν κάτι και να δικαιολογήσουν το  ψωμί τους παίζουν με τα... νεύρα μας αναφερόμενοι σε δεκάδες ονόματα.

Αυτό που θεωρούμαι δεδομένο είναι το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μανιάτη, το κλείσιμο της  συμφωνίας με τον Σαλπιγγίδη και την αναζήτηση ενός άλλου κεντρικού αμυντικού εφόσον ο Δικέφαλος καταφέρει να δώσει κάποιον από τους υπάρχοντες κεντρικούς αμυντικούς του.

Ο ΠΑΟΚ δεν έγινε ξαφνικά... Ρεάλ ή Μπάρτσα για να ξοδεύει εκατομμύρια ευρώ, ούτε ο κόσμος πρέπει να "παραπλανιέται" από τα δεκάδες ονόματα που ακούει καθημερινά. Ναι, πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα μας, αλλά χρειάζεται αυτοσυγκράτηση, ηρεμία και όχι υπερβολές.

Έχουμε εμπιστοσύνη στον Ζαγοράκη και τον Βρύζα

Διαβάστε ακόμη...