Επιστρέφει στην Τούμπα (;)

Ως δεδομένη παρουσιάζεται σήμερα από μερίδα του τύπου, η  επιστροφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ!
Επιστρέφει στην Τούμπα (;)

Στην αγαπημένη του ομάδα φαίνεται πως θα επιστρέψει το καλοκαίρι μου μας έρχεται ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday δέχθηκε πρόταση από τον ΠΑΟΚ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Το τελευταίο διάστημα ο 29χρονος άσος του Παναθηναϊκού κρατούσε κλειστά τα χαρτιά του όσο αφορά το μέλλον του, μιας και το συμβόλαιο του με το "τριφύλλι" τελειώνει το καλοκαίρι που μας έρχεται.

Πληροφορίες ήθελαν τον Σάλπι να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο μετακόμισης στο εξωτερικό (με κυριότερο προορισμό την Γερμανία), όμως σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday η απόφαση του αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας λοιπόν, αναφέρει ότι ο 29χρονος άσος είχε συνάντηση με τους Ζήση Βρύζα και Θόδωρο Ζαγοράκη, στους οποίους τόνισε πως θέλει να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα αρκεί να του γίνει μια καλή πρόταση.

Όπως ήταν λογικό οι δυο άνδρες του πρότειναν ένα αρκετά καλό τριετές συμβόλαιο, όχι καλύτερο από αυτό που του έκανε ο Παναθηναϊκός, με τον Σαλπιγγίδη ωστόσο να μην κολλάει στα νούμερα, αφού πρωταρχικός του στόχος είναι η επιστροφή στην Τούμπα.

Επίσημα δεν έχει διαρρεύσει τίποτα, καθώς το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη και ο διεθνής άσος δεν θέλει να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Η ανακοίνωση όμως αναμένεται να γίνει μετά το τέλος των πλέι οφ.

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε ακόμη...