Για πάντα ... μαζί

Με τον "Δικέφαλο αετό" στο στήθος, θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 2012 ο μεγάλος Πάμπλο Γκαρσία
Για πάντα ... μαζί
Παίκτης του Π.Α.Ο.Κ. έως το 2012 θα εξακολουθήσει να είναι ο Πάμπλο Γκαρσία, όπως άλλωστε ήδη γνωρίζαμε όλοι μας τις τελευταίες μέρες. Το είχε εκμυστηρευτεί στον μικρό Γιάννη όταν τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο και σήμερα επιβεβαίωσε τα λόγια του βάζοντας την υπογραφή του σε ένα συμβόλαιο, μειωμένο κατά πολύ σε σχέση με το πρώτο που είχε υπογράψει με τον Π.Α.Ο.Κ.Μάλιστα σε δήλωσή του  -σχετικά με την ανανέωση- πριν από λίγο σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης ανέφερε: "Κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά απ' τα λεφτά του συμβολαίου, όπως η αγάπη του κόσμου για μένα και την οικογένειά μου..."
Ο "χαλκέντερος" Ουρουγουανός αμυντικός μέσος της ομάδας μας, ο παίκτης που κέρδισε την καρδιά και του πιο δύσπιστου ΠΑΟΚτσή με την μοναδική  αγωνιστική του παρουσία ,  υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με τη διοίκηση της ομάδας, αφού συμφώνησε στην επέκτασή της . Οι ιθύνοντες του Π.Α.Ο.K έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την έως τώρα παρουσία του έμπειρου μέσου και μετά από σχετική εισήγηση του Φερνάντο Σάντος έκριναν ότι ο Πάμπλο έχει πολλά ακόμα να δώσει στην ομάδα  και για αυτό αποφάσισαν να τον διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό.
Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την επέκταση της συνεργασίας με τον Ουρουγουανό μέσο.

Η "λακωνική" ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι ο Pablo Garcia ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι τον Ιούνιο του 2012».

Την ίδια στιγμή, ο Τζόε Μπιζέρα συμφωνούσε με τη διοίκηση του Π.Α.Ο.Κ. να λύσει την συνεργασία του. Ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός δεν υπολογίζονταν από τον Φερνάντο Σάντος για το υπόλοιπο των αγωνιστικών υποχρεώσεων της σεζόν και του είχε ζητηθεί να βρει ομάδα. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του φέρεται να έχει εκδηλώσει ο Ηρακλής, ο οποίος περίμενε να μείνει ελεύθερος ο παίκτης για να καταθέσει πρόταση συνεργασίας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. για την αποδέσμευση του Μπιζέρα αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Joe Bizera. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για τις υπηρεσίες του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Διαβάστε ακόμη...