Οριστικό, έκλεισε ο Edinho!

Η Μάλαγα με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την οριστική συμφωνία με τον Π.Α.Ο.Κ. για το δανεισμό Edinho...
Οριστικό, έκλεισε ο Edinho!
Η οριστική συμφωνία μεταξύ Μάλαγα και Π.Α.Ο.Κ. είναι πλέον γεγονός. Έτσι τελειωμένη θα πρέπει να θεωρείται από το βράδυ της Πέμπτης η μεταγραφή του Πορτογάλου Edinho στον Π.Α.Ο.Κ.

Ο Δικέφαλος λοιπόν συμφώνησε αργά το βράδυ με τον ισπανικό σύλλογο για την απόκτηση του Πορτογάλου επιθετικού, ο οποίος θα φορέσει -με τη μορφή  δανεικού- την ασπρόμαυρη φανέλα για έξι μήνες.  Ο Edinho  αναμένεται τα επόμενα 24ωρα στην Θεσσαλονίκη (με πιθανότερη ώρα και μέρα άφιξης αύριο το απόγευμα) για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο με τον Π.Α.Ο.Κ.

Ο Π.Α.Ο.Κ. θα έχει λοιπόν και το δικαιώμα αγοράς του παίκτη  το καλοκαίρι. Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν η ρήτρα του συμβολαίου  φτάνει στο ένα εκατομμύριο €, ενώ ο παίκτης θα στοιχίσει στην ομάδα μας κοντά στις 200.000 €.

Ο Edinho έδεiξε από την αρχή πολύ θεττκός στο να έρθει στη Θεσσαλονίκη και συμφώνησε τελικά με τον Δικέφαλο μετά από συντονισμένες και επίμονες προσπάθειες του τεχνικού διευθυντή Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Θεωρείται βέβαιο ότι ο παίκτης  επιδιώκει μια θέση στην αποστολή της Πορτογαλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 και ελπίζει να το  καταφέρει αυτό μέσα από τις εμφανίσεις του με την ομάδα μας, στο εξάμηνο (σε πρώτη φάση)  της παραμονής του στην Τούμπα.

Μια μικρή πορτογαλική παροικία θα δημιουργηθεί στη Θεσσαλονίκη! Στον Π.Α.Ο.Κ. ο Edinho θα βρει τον Φερνάντο Σάντος, τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, τον φίλο του Αντελίνο Βιεϊρινια αλλά και τον πρώην συμπαίκτη του στην Πάσος Φερέιρα, Κριστιάνο Μοράες. Μαζί με τον Ντάνι Φερνάντεζ γίνεται ο 4ος Πορτογάλος που φοράει τη φανέλα με το "Δικέφαλο" στο στήθος.

Πριν ο παίκτης συμφωνήσει με την ομάδα μας φάνηκε προς στιγμή ότι τον κερδίζει η Πορτογαλική Μαρίτιμο. Η απόκτηση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή της Μάλαγα από την Μαρίτιμο θεωρούταν βέβαιη όχι μόνο από τα πορτογαλικά και ισπανικά ΜΜΕ αλλά ακόμα και από τους ανθρώπους του συλλόγου της Πορτογαλίας που ήταν έτοιμοι να ανακοινώσουν την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή. Κι όμως τελικά αυτό δεν έγινε ποτέ παρά την αρχική συμφωνία καθώς η Μαρίτιμο δεν πλήρωσε ποτέ τα απαιτούμενα...

Ανακοινώθηκε από τη Μάλαγα!

Οι Ισπανοί ανακοίνωσαν τον δανεισμό του Εντίνιο στην ομάδα μας, ενώ σήμερα αναμένεται να έρθει για να παρουσιαστεί και επίσημα απο τον ΠΑΟΚ.
Η συμφωνία των δύο συλλόγων περιλαμβάνει 6μηνο δανεισμό του Εντίνιο στον ΠΑΟΚ με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.
Ο «Έντι» θα αμοίβεται με 230.000 ευρώ μέχρι το τέλος της χρονιάς και αν ο ΠΑΟΚ θελήσει να τον αγοράσει στο τέλος της σεζόν θα πρέπει να καταβάλλει στους Ισπανούς το ποσό του 1,2 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Διαβάστε ακόμη...