Έρχεται ο Εντίνιο!

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις ο Π.Α.Ο.Κ. έχει έρθει σε συμφωνία με την Μάλαγα για την απόκτηση του Πορτογάλου διεθνή άσου με τη μορφή δανεισμού...
Έρχεται ο Εντίνιο!

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση ενίσχυσης της επίθετικής γραμμής και τα όσα διαρρέουν από Ελλάδα, Ισπανία και Πορτογαλία, ο Π.Α.Ο.Κ. έχει έρθει σε συμφωνία με την Μάλαγα για την απόκτηση του Πορτογάλου διεθνή άσου με τη μορφή δανεισμού...

Ο Δικέφαλος θα αποκτήσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τον 27χρονο πρώην επιθετικό της αεκ44 και νυν της Μάλαγα, δανεικό ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Εντίνιο αναμένεται στη Θεσσαλονίκη σήμερα το βράδυ ή το αργότερο αύριο το πρωί όπου και θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία και τυπικά.

Εδώ και πάρα πολύ καιρό ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ είχε επαφές με τον Εντίνιο αλλά μετά την συμφωνία του με την Μαρίτιμο φαινόταν ότι τελικά ο Πορτογάλος δεν θα ερχόταν στην Ελλάδα. Πριν λίγες ημέρες όμως τηλεφώνησε ο ίδιος στον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και του εξήγησε πως θέλει να έρθει στον Π.Α.Ο.Κ!

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος ενημέρωσε τους Βρύζα και Σάντος. Στην συνέχεια αφού Π.Α.Ο.Κ. και Εντίνιο τα βρήκαν σε όλα, η ΠΑΕ επικοινώνησε με την Μάλαγα και συμφώνησε για την απόκτηση του παίκτη ως δανεικό για τους επόμενους 6 μήνες, με οψιόν απόκτησης γύρω στο 1.000.000 ευρώ, ενώ ο ίδιος θα εισπράξει μέχρι το τέλος της σεζόν το ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ.

Στις 28/12 ο Εντίνιο με δηλώσεις του στην πορτογαλική "Abola" είχε γνωστοποιήσει τις επαφές του με τον Π.Α.Ο.Κ.:

"Όντως υπάρχει ενδιαφέρον. Ο Σέρτζιο Κονσεισάο με έχει προσεγγίσει και με ρώτησε αν θέλω να ενισχύσω στην ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. Αλλά δεν υπάρχει επίσημη πρόταση ακόμη. Θα μου άρεσε να πάω στη Θεσσαλονίκη. Ο Φερνάντο Σάντος είναι προπονητής εκεί, ο Σέρτζιο τεχνικός διευθυντής και παίζει ο Βιεϊρίνια. Θα είναι και εύκολη η προσαρμογή μου, καθώς έχω αγωνιστεί ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της ΑΕΚ".


Διαβάστε ακόμη...