Με συμπτώματα νέας γρίπης ο Κριστιάνο!!!

Συμπτώματα της νέας γρίπης ο Cristiano Moraes !!!
Με συμπτώματα νέας γρίπης ο Κριστιάνο!!!
Δεν πρόλαβε καλά καλά να πατήσει το πόδι του στη Θεσσαλονίκη ο νεοαποκτηθείς άσος της ομάδας μας Cristiano Moraes de Oliveira και  εμφάνισε συμπτώματα της νέας γρίπης !!!

Ο παίκτης υποβλήθηκε αργά το απόγευμα σε εξετάσεις και μέσα στο επόμενο 48ωρο θα γίνει γνωστό το αν ο Βραζιλιάνος είναι θετικός στον ιό Η1Ν1.

Λόγω αυτής της εξέλιξης , δεν θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του παίκτη που είχε προγραμματιστεί για αύριο Τετάρτη!

Η σχετική  ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 12:30 επίσημη παρουσίαση του Cristiano Moraes de Oliveira. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής παρουσίασε συμπτώματα γρίπης και υποβλήθηκε αμέσως στις σχετικές ιατρικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα εκδοθούν μέσα στις επόμενες 48 ώρες».

Θυμίζουμε ότι ο 26χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έφτασε στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" μέσω Φρανκφούρτης και τον υποδέχθηκαν ο γενικός αρχηγός της ομάδας Κώστας Ιωσηφίδης αλλά και υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. Κυριάκος Κυριάκου.

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης δεν έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο , ανανεώνοντας το ραντεβού για την Τετάρτη (αύριο) όταν  και επρόκειτο να γίνει η επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.  Δυστυχώς όμως η κατάσταση της υγείας του αποτελεί σοβαρή αιτία αναβολής της επίσημης παρουσίασής του, για κάποια ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ.

Θυμίζουμε ότι μόλις σήμερα ο Κριστιάνο έμεινε οριστικά ελεύθερος από την προηγούμενη ομάδα του την Paços Ferreira, ενώ σύμφωνα με τη φημολογία των τελευταίων ωρών δεν έχει αποκτήσει ακόμα το πορτογαλικό διαβατήριο ώστε να μπορεί να αγωνιστεί σαν κοινοτικός. Πάντως δεν αποκλείεται αυτό το θέμα να λυθεί τις επόμενες μέρες και να ξεπεραστεί και αυτός ο σκόπελος

Στα αξιοπερίεργα της άφιξης του Κριστιάνο Μοράες ντε Ολιβέιρα , εκτός από τα  συμπτώματα της νέας γρίπης που εμφάνισε ήταν και  η μικρή ατυχία που είχε ο παίκτης αφού έχασε τη μία από τις δύο αποσκευές του, όμως οι ιθύνοντες του Π.Α.Ο.Κ. έσπευσαν να διορθώσουν το θέμα.

 

Διαβάστε ακόμη...