Ανακοινώθηκε o Oliveira

Διπλό χτύπημα από τον Π.Α.Ο.Κ. (Cristiano Oliveira - Adelino Vieirinha).
Ανακοινώθηκε o Oliveira
Μέρα μεταγραφικών κινήσεων για την ομάδα η σημερινή. Μετά την επίσημη ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του Αντελίνο Βιεϊρίνια μέχρι το 2013, ήρθε και δεύτερο χτύπημα από τον Π.Α.Ο.Κ.  Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία με την Πάκος Φερέιρα για την απόκτηση του Κριστιάνο Μοράες ντε Ολιβέιρα, ή πιο... απλά Κριστιάνο, με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο 2,5 ετών,  το οποίο θα ισχύσει από 1/1/2010.

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι συμφώνησε με την Paços de Ferreira για την απόκτηση του Cristiano Moraes de Oliveira. Ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε για συμβόλαιο 2,5 ετών το οποίο θα ξεκινήσει να ισχύει από την 1/1/2010».

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θα αναχωρήσει την Πέμπτη το πρωί για την Πορτογαλία και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίασή του.

Όπως γράψαμε και χτες το βράδυ εδώ  ο Κριστιάνο Μορέας ντε Ολιβέιρα γεννήθηκε στην πόλη Μανάους της Βραζιλίας στις 28 Σεπτεμβρίου 1983, ξεκίνησε την καριέρα του από την Νασιονάλ και την Σάο Ραϊμούντο Εσπόρτε Κλαμπ πριν έρθει το 2005 στην Ευρώπη και την Πορτογαλία για να ενταχθεί στο δυναμικό της από την Paços Ferreira

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κίνηση αυτή πιστώνεται ουσιαστικά στον Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο τεχνικός διευθυντής του «δικεφάλου» είναι φυσικό να είναι άριστος γνώστης του πρωταθλήματος της πατρίδας του και παρακολουθούσε εδώ και καιρό την πορεία του αριστεροπόδαρου άσου. Όταν έγινε αντιληπτό ότι ο Κριστιάνο είχε... τάσεις φυγής από την Paços Ferreira κατάφερε με αστραπιαίες κινήσεις να «κλείσει» τον παίκτη, αφού έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχε δείξει και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, του παλιού γνώριμου Κάρλος Καρβαλιάλ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο 26χρονος Βραζιλιάνος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην αριστερή πτέρυγα της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης, όσο και ως δεύτερος επιθετικός. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ταχύτητά του.

Σε σύντομες δηλώσεις του ο παίκτης είπε:

"Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και θέλω να τον διαβεβαιώσω πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον Π.Α.Ο.Κ. προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

 

 

Διαβάστε ακόμη...