Τρέχει κάτι με τον Φεϊντουνό;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real news, στο μάτι τον Πασκάλ Φεϊντουνό έχουν βάλει στον Π.Α.Ο.Κ.
Τρέχει κάτι με τον Φεϊντουνό;
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real news, στο μάτι τον Πασκάλ Φεϊντουνό έχουν βάλει στον Π.Α.Ο.Κ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το φλερτ ξεκίνησε το καλοκαίρι όμως οι προσπάθειες δεν απέφεραν καρπούς κι αυτή την περίοδο γίνονται ενέργειες μήπως ο Αφρικανός μετακομίσει το Ιανουάριο στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται πάντως για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση λόγω του κόστους που απαιτείται για την ολοκλήρωση αυτής της μετακίνησης αλλά στον δικέφαλο του Βορρά δείχνουν διάθεση να την παλέψουν.
Οι προσπάθειες επικεντρώνονται για τον δανεισμό του, αφού έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2011 με την Αλ Σαάντ. Ο ποδοσφαιριστής από την Γουινέα μπορεί να αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος αλλά και ως δεξί χαφ, εκεί δηλαδή που προέκυψε κενό μετά την απόφαση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια για να αναλάβει χρέη διευθυντή ποδοσφαίρου στην ΠΑΕ. Ο Φεϊντουνό αγωνίζεται από πέρυσι στο Κατάρ, αλλά θέλει απεγνωσμένα να επιστρέψει στην Ευρώπη έστω κι αν χάσει τα περίπου 1,5 εκατ. Ευρώ που εισπράττει ετησίως.
Η Μέση Ανατολή δεν φαίνεται να του ταιριάζει και είναι χαρακτηριστικό πως η Αλ Σαάντ τον έδωσε φέτος δανεικό στην Αλ Ραϊάν, παρά το γεγονός ότι πριν από περίπου έναν χρόνο είχε δώσει 5 εκατ. Ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Σεντ Ετιέν. Αυτό συνέβη γιατί δεν προσαρμόστηκε και παρουσίασε σχετικά γρήγορα τάσεις φυγής. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά δεν έχει πρόβλημα να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού θεωρεί πως με την ασπρόμαυρη φανέλα μπορεί να τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ομάδων. Δεν είναι τυχαίο πως το προσωνύμιό του είναι Μαύρος Ζιντάν.
Ο 28χρονος μέσος έκανε όνομα στη Γαλλία κυρίως λόγω της παρουσίας του στη Σεντ Ετιέν για τέσσερα χρόνια. Ειδικά τη σεζόν 2007 - 08 ήταν εκ των κορυφαίων και οδήγησε την ομάδα του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ενώ θεωρήθηκε ότι ήταν αυτός που με τις μπαλιές του ανέδειξε τον Γκομίς, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Λιόν.

Στην χώρα της κεντρικής Ευρώπης ανέφεραν πως η αποχώρηση του Φεϊντουνό ήταν ο βασικός λόγος που ο ιστορικός σύλλογος (όπου αγωνίστηκε και ο Γάλλος αστέρας Μισέλ Πλατινί) πήρε την κάτω βόλτα και κατάφερε να σωθεί πέρυσι την τελευταία αγωνιστική. Εχει παίξει στην Μπορντό, απ΄ όπου ξεκίνησε την καριέρα του στη γηραιά ήπειρο, ενώ έχει περάσει και από τη Λοριάν. Με την Εθνική έχει παίξει 62 παιχνίδια και έχει βρει 21 φορές δίχτυα.

Διαβάστε ακόμη...