Williams: «Να βοηθήσω με την ενέργειά μου»

Ο JaCorey Williams μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής στους εκπροσώπους του Τύπου στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.
Williams: «Να βοηθήσω με την ενέργειά μου»

Αναλυτικά:

Για το επίπεδο της ετοιμότητάς του: «Νιώθω καλά. Έχω κάνει προπονήσεις στην Αμερική, είμαι σε καλή κατάσταση σωματικά. Μπορώ να φέρω ενέργεια στην άμυνα και στον τομέα των ριμπάουντ και να βοηθήσω όσο μπορώ».

Για αυτά που του ζήτησε ο Χαραλαμπίδης: «Αυτό που μου είπε ο προπονητής, ήταν ότι η ομάδα δεν τα πηγαίνει καλά στην άμυνα και θέλει να φέρω ενέργεια, για να βελτιωθεί, σε αυτό το κομμάτι».

Για την επιλογή του να απαντήσει θετικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ και για τον κόσμο της ομάδας: «Είχα αρκετές επιλογές, όμως ένιωσα ότι αυτή η ομάδα ήταν η καλύτερη για μένα. Όλοι σέβονται το ελληνικό πρωτάθλημα. Θεώρησα ότι ήταν ευκαιρία να έρθω σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου εδώ. Έχω ακούσει πολλά για την ομάδα και τον κόσμο, για το πάθος που έχουν όλοι γύρω από την ομάδα. Περιμένω να έρθουν και να μας βοηθήσουν».

Για την πολύ καλή του περσινή σεζόν στη G-League και τη μέτρια στην Κορέα: «Δεν πιστεύω ότι πήγε κάτι στραβά με την απόδοση μου στην Κορέα, απλά οι κανονισμοί δεν επιτρέπουν να παίζουν δύο Αμερικανοί μαζί στην ίδια πεντάδα. Ο συμπαίκτης μου εκεί, ήταν 7-8 χρόνια στη χώρα, είχε εμπειρία και ήταν πολύ παραγωγικός, οπότε δεν είχα πολύ χρόνο συμμετοχής».

Διαβάστε ακόμη...