Μεταγραφικός οργασμός στις 31/8/2017

Τελευταία μέρα της θερινής μεταγραφικής περιόδου του 2017, ο ΠΑΟΚ αποκτούσε παίκτες που έμελλε να έχουν σημαντικότατη παρουσία στη διετία που ακολουθούσε!
Μεταγραφικός οργασμός στις 31/8/2017

Έχοντας αποκλειστεί μια βδομάδα νωρίτερα από την Έστερσουντ, ο Δικέφαλος με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του, απέκτησε την τελευταία μέρα εκείνου του Αυγούστου, τον Βιεϊρίνια, τον Μαουρίσιο και τον Ζαμπράνο, με τους δύο πρώτους να αποδεικνύονται λίρα εκατό και να συμβάλλουν τα μέγιστα στην κατάκτηση των τίτλων, στο διάστημα 2017-2019.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έβαλε το χέρι στη τσέπη και έφερε στην ομάδα παίκτες που έκαναν τη διαφορά! Παίκτες γεννημένους νικητές που ανέβασαν επίπεδο την ομάδα και την οδήγησαν στην κατάκτηση (εντός αγωνιστικών χώρων) δύο συνεχόμενων νταμπλ!

Το τριπλό αυτό μεταγραφικό χτύπημα απογείωσε τον ενθουσιασμό του κόσμου που ένιωθε πως κάτι μεγάλο πήγαινε να δημιουργηθεί, στήριξε την προσπάθεια της διοίκησης παρά την μεγάλη πίκρα του αποκλεισμού και τελικά ήρθε η μεγάλη δικαίωση!

Δύο χρόνια μετά (31/8/2019), ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε παρόμοια θέση λόγω του πρόσφατου αποκλεισμού από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, όμως τέτοιου επιπέδου μεταγραφές δε διαφαίνονται στον ορίζοντα, με ότι αυτό σημαίνει!  

Θυμηθείτε τις σχετικές ανακοινώσεις...

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Μαουρίτσιο Ζοζέ ντα Σιλβέιρα Zούνιορ με ελεύθερη μεταγραφή. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία για την μεταγραφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια από τη Βόλφσμπουργκ. Ο Πορτογάλος πρωταθλητής Ευρώπης επιστρέφει στην Τούμπα, όπου και θα παραμείνει για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τη Ρούμπιν Καζάν για τον μονοετή δανεισμό του Κάρλος Ζαμπράνο.

 

 

Διαβάστε ακόμη...