Προβάρει τα ασπρόμαυρα ο Εσίτι!

Ο ΠΑΟΚ κλείνει και τυπικά σήμερα την υπόθεση του Άντερσον Εσίτι, αποκτώντας ένα πραγματικό «τείχος» στο χώρο της μεσαίας γραμμής!
Προβάρει τα ασπρόμαυρα ο Εσίτι!

Φτάνει στο Χορστ και προβάρει τα ασπρόμαυρα ο Νιγηριανός! Όλο το βάρος του ΠΑΟΚ έπεσε το τελευταίο διάστημα στην απόκτηση χαφ που θα δώσει τη λύση στα χέρια του Αμπέλ Φερέιρα!

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου κατέληξαν στον 25χρονο Νιγηριανό μέσο της Γάνδης, εκτιμώντας πως αυτός είναι ο κατάλληλος για τη μεσαία γραμμή, «καταστρέφοντας» το παιχνίδι των αντιπάλων, όντας απροσπέλαστος στον άξονα...

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε άμεσα τις διαδικασίες για να τον αποκτήσει δεδομένου πως δεσμεύοταν με έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο και πλέον κάνει δικό του τον Εσίτι, δίνοντας ένα ακόμη πολύτιμο γρανάζι στον 40χρονο τεχνικό!

Ο Αμπέλ Φερέιρα γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ικανότητες του 25χρονου λόγω της θητείας του στην Πορτογαλία και πλέον τον αναμένει στο Χορστ...

Ο Εσίτι βρίσκεται καθ´οδον για το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του ΠΑΟΚ, ξεκινώντας από τις Βρυξέλλες το ταξίδι του για να δώσει σάρκα και οστά στη μεταγραφή του στον Δικέφαλο!

Το απόγευμα θα έχει μια πρώτη γνωριμία του με τους νέους του συμπαίκτες, φορώντας για πρώτη φορά τα ασπρόμαυρα!

Διαβάστε ακόμη...