Το "μπαλάκι" πλέον στον Βαρέλα!

Ένα από τα ανοικτά μέτωπα που πρέπει να κλείσουν τις επόμενες μέρες είναι ασφαλώς αυτό του Φερνάντο Βαρέλα!
Το "μπαλάκι" πλέον στον Βαρέλα!

Την αγωνιστική αξία του παίκτη, την αναγκαιότητα της παραμονής του στην ομάδα, αλλά και το πόσο σωστός ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου αποδείχτηκε πως είναι, δεν μπορεί να το αμφισβητήσει ΚΑΝΕΙΣ!

Οι εμφανίσεις του στην πορεία του ΠΑΟΚ προς το νταμπλ άγγιξαν το άριστα, με τον Φερνάντο να μας αναγκάζει να υποκλιθούμε πολλές φορές στην αξία του! Πλέον απομένει να δούμε αν και τα χρόνια που θα ακολουθήσουν, θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Τούμπας, καθώς το συμβόλαιό του λήγει στις 30/6.

Από όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η πρόταση ανανέωσης που του έκανε ο ΠΑΟΚ είναι εξαιρετική, απέχει ελάχιστα από τις απαιτήσεις του και έτσι το μπαλάκι πέρασε στα χέρια του παίκτη από το Πράσινο Ακρωτήρι, που καλείται να πάρει σύντομα μια απόφαση ζωής!

Μια απόφαση η οποία αναμένεται να γίνει γνωστή τις επόμενες ώρες, καθώς εδώ και μέρες είναι γνωστό πως ο Βαρέλα θα αποφασίσει αν θα αποδεχτεί ή όχι την πρόταση του ΠΑΟΚ, πιθανότατα την Τρίτη 21/5.

Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης, καθώς ο παίκτης μάς έχει κερδίσει αναμφίβολα ΟΛΟΥΣ μας με την παρουσία του στον Δικέφαλο την τελευταία τριετία!         

Διαβάστε ακόμη...