Έκλεισε στην Πάρμα ο Ελ Καντουρί!

Ο Ομάρ Ελ-Καντουρί αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ, αφού βρέθηκε η φόρμουλα της μεταγραφής του στην Πάρμα, στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.
Έκλεισε στην Πάρμα ο Ελ Καντουρί!

Οπως συμβαίνει κάθε φορά, καπνός χωρίς φωτιά δεν υφίσταται και το θέμα της μετακίνησης του 28χρονου μεσοεπιθετικού στην Πάρμα παίρνει σάρκα και οστά...

Οι Ιταλοί επιμένουν πως η υπόθεση του Ομάρ Ελ Καντουρί έκλεισε οριστικά, την ώρα που στο στρατόπεδο του Δικεφάλου εμμένουν στα όσα δήλωσε δημοσίως ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ξεκαθαρίζοντας πως επιθυμεί την παραμονή του Ελ Καντουρί μέχρι το τέλος της σεζόν!

Με νέο δημοσίευμά τους αναφέρουν χαρακτηριστικά πως: «Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ προσπάθησε να βάλει... φρένο στην όποια συζήτηση για τον Ελ Καντουρί, ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του έκανε ό,τι ήταν δυνατό προκειμένου να τον αφήσει να πάει στην Πάρμα. Και έτσι έγινε. Ο Μάρ θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα του ΠΑΟΚ την Κυριακή, οι ιθύνοντες της ελληνικής ομάδας ήθελαν να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη (σ.σ. εμβόλιμη αγωνιστική), αλλά οι άνθρωποι της Πάρμα δεν το δέχτηκαν.

Μετά το παιχνίδι της Κυριακής, ο πρώην παίκτης της Νάπολι θα ταξιδεύσει στην Ιταλία και πιθανότατα την Δευτέρα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των Παρμέντσι».

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε και νέο τετ α τετ με τον Μαροκινό προκειμένου να τον μεταπείσει, τονίζοντάς του το πόσο σημαντικός είναι για τη λειτουργία του συνόλου, ωστόσο, ο Ελ Καντουρί έδειξε πως είχε πάρει την απόφασή του. Εν τέλει ο Ρουμάνος αναγκάστηκε να σεβαστεί τα... θέλω του και έτσι άνοιξε ο δρόμος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, με τον Ελ Καντουρί να μετράει πλέον αντίστροφα...

Διαβάστε ακόμη...