Ο έλεγχος των δανεικών

Οι Κουλούρης, Χατζηισαΐας και Γιαννούλης οδηγούν τον Ατρόμητο στην κορυφή της Super League Σουρωτή, ενώ ο Λάζαρος Λάμπρου έσπασε το ρόδι στην Ολλανδία.
Ο έλεγχος των δανεικών

Το Loanees Report του paokfc.gr σας παρουσιάζει τις επιδόσεις των δανεικών του Δικεφάλου την προηγούμενη αγωνιστική.

 Πέδρο Ενρίκε

Για 68 λεπτά αγωνίστηκε ο Πέδρο Ενρίκε στην εντός έδρας ισοπαλία της Αστάνα με την Ορτναμπάσι για το πρωτάθλημα του Καζακστάν. Η ομάδα του Βραζιλιάνου άσου διατηρεί σημαντικό προβάδισμα 10 βαθμών και οδεύει ολοταχώς προς τον τίτλο.

Χάρης Χαρίσης

Ο Χάρης Χαρίσης αγωνίστηκε για 24 λεπτά στη μεγάλη νίκη της Κορτράικ με 3-1 επί της Σιντ Τρούιντεν. Μάλιστα ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για τον νεαρό μέσο, καθώς αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του, την φανέλα της οποίας φόρεσε την περσινή σεζόν..

Τιμπό Μουλέν

Ο Τιμπό Μουλέν δεν ήταν στην αποστολή της Ανκαραγκουτσού, στη νίκη με 1-0 επi της Μαλάτιασπορ, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Λάζαρος Λάμπρου

Ο Λάζαρος Λάμπρου ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της εντός έδρας νίκης της Φορτούνα Σιτάρντ επί της Ντε Γκραάφσαπ με 3-1. Ο νεαρός εξτρέμ πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του και έβαλε τα θεμέλια για τη νίκη, επιδόσεις που τον ανέδειξαν και ως MVP του αγώνα.

Γιάννης Μυστακίδης

Ο Γιάννης Μυστακίδης δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στην εντός έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα από τον Παναιτωλικό με 0-2.

Δημήτρης Χατζηισαΐας

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας αγωνίστηκε σε ολόκληρη τη σπουδαία νίκη του Ατρομήτου επί του Αστέρα Τρίπολης.Ο υψηλόσωμος στόπερ ήταν και πάλι πληθωρικός στο κέντρο της άμυνας, ψύχραιμος στα δύσκολα που του έβαλε η επιθετική γραμμή των Αρκάδων, ενώ ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στο γκολ της νίκης.

Δημήτρης Γιαννούλης

Μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση από τον Δημήτρη Γιαννούλη με τη φανέλα του Ατρομήτου, αυτή τη φορά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο αριστερός οπισθοφύλακας των Περιστεριωτών ήταν θετικός αμυντικά και απολαυστικός στο επιθετικό κομμάτι, με εξαιρετικές εκτελέσεις στα στημένα, ένα από τα οποία οδήγησε στο δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Ευθύμης Κουλούρης

O Ευθύμης Κουλούρης έκανε τα… πάντα στη μεγάλη νίκη του Ατρομήτου επί του Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι με 3-2. Ο νεαρός επιθετικός κέρδισε το πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο ίδιος για το 1-0 και στο 88′ με κεφαλιά χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Παράλληλα έδωσε αμέτρητες μονομαχίες και επέδειξε αστείρευτο πάθος. Ο Κουλούρης με τα δύο τέρματά του κόντρα στους Αρκάδες πέρασε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της φετινής Super League Σουρωτή, φτάνοντας τα έξι.

Μάρκο Μιχόγεβιτς

Ο Μάρκο Μιχόγεβιτς αγωνίστηκε σε ολόκληρη την αναμέτρηση του ΟΦΗ κόντρα στον Ολυμπιακό στο Γεντί Κουλέ, όπου οι Κρητικοί σημείωσαν μεγάλη νίκη με 1-0. Ο Βόσνιος στόπερ ήταν εξαιρετικός και δείχνει να έχει κερδίσει φανέλα βασικού, στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

Παναγιώτης Δεληγιαννίδης

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στη νίκη του ΟΦΗ επί του Ολυμπιακού.

Νίκος Μελίσσας

Ο Νίκος Μελίσσας παρακολούθησε από τον πάγκο την νίκη της Λαμίας στην έδρα της ΑΕΛ.

*Οι Ματθαίου, Παπαδόπουλος, Κάκκο, Μούτσα με την ΑΕ Καραϊσκάκης, ο Πατράλης με τη Δόξα Δράμας και οι Κούστα και Μαρκόφσκι με τον Αιγινιακό δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα τις επίσημες υποχρεώσεις με τις ομάδες τους.

Διαβάστε ακόμη...