O έλεγχος των δανεικών

Ο Έρικ Σάμπο πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, οι Κάτσε και Μυστακίδης έκαναν ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό και ο Ουάρντα επέστρεψε στην δράση. Το Loanees Report του paokfc.gr είναι εδώ, με όλες τις λεπτομέρειες για τις επιδόσεις των δανεικών του Δικεφάλου τις προηγούμενες μέρες.
O έλεγχος των δανεικών

 Έρικ Σάμπο

Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Έρικ Σάμπο στην μεγάλη νίκη της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ με 3-1, επί της Μακάμπι Χάιφα του Στέφανου Αθανασιάδη. Ο Σλοβάκος πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με κούρσα από την μία περιοχή στην άλλη και άψογο τελείωμα και ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις της ομάδας του, όντας κομβικός στο να έρθει το τρίποντο.

Στέλιος Κίτσιου-Χάρης Χαρίσης

Ο Στέλιος Κίτσιου έβγαλε 90λεπτο στην εντός έδρας ήττα της Σιντ Τρούιντεν από την Κορτράικ με 0-2. Ο Χάρης Χαρίσης έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.

Εργκούς Κάτσε-Γιάννης Μυστακίδης

Πρεμιέρα για τους Εργκούς Κάτσε και Γιάννη Μυστακίδη με την φανέλα του Παναθηναϊκού, στην λευκή ισοπαλία κόντρα στον Παναιτωλικό στην Λεωφόρο. Ο Αλβανός μέσος πήρε φανέλα βασικού και είχε καλή παρουσία στην μεσαία γραμμή, δίνοντας πολλές μονομαχίες, ενώ ο νεαρός εξτρέμ μπήκε στην αναμέτρηση στην ανάπαυλα, είχε διάθεση, προσπάθησε να απειλήσει αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Αμρ Ουάρντα-Δημήτρης Γιαννούλης-Δημήτρης Χατζηισαΐας

O Αμρ Ουάρντα επέστρεψε στην δράση μετά την τιμωρία του και μαζί με τους Δημήτρη Γιαννούλη και Δημήτρη Χατζηισαΐα αγωνίστηκαν σε ολόκληρη την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Λαμία με 1-1. Και οι τρεις παίκτες είχαν θετική παρουσία και προσπάθησαν να βοηθήσουν σε όλο το γήπεδο, αλλά η ομάδα του Περιστερίου αρκέστηκε στον έναν βαθμό.

Λάζαρος Λάμπρου

Ο Λάζαρος Λάμπρου αγωνίστηκε σε ολόκληρη τη λευκή ισοπαλία του Πανιωνίου κόντρα στην ΑΕΛ στην Λάρισα. Ο νεαρός εξτρέμ έτρεξε πολύ, είχε διάθεση και στο 82′ λίγο έλειψε να χαρίσει την νίκη στην ομάδα του, αλλά η προσπάθειά του δεν βρήκε δίχτυα.

Νίκος Μελίσσας

Ο Νίκος Μελίσσας έμεινε στον πάγκο στην εντός έδρας ισοπαλία της Λαμίας με τον Ατρόμητο, που έληξε με 1-1.

Μανώλης Πατράλης

Ο Μανώλης Πατράλης δεν ήταν στην αποστολή του Πλατανιά, στην εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στέλιος Πόζογλου-Γιώργος Κάκκο-Τίμος Τσελεπίδης

Με τον Τσελεπίδη να αγωνίζεται σε όλη την αναμέτρηση και τους Κάκκο και Πόζογλου να μένουν στον πάγκο, ο Πανσερραϊκός πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Παναχαϊκής με 1-1. Ο νεαρός αμυντικός του Δικεφάλου ήταν θετικός και συνέβαλε τα μέγιστα στο να φύγει η ομάδα του, αήττητη από την Πάτρα.

Τάσος Δημητριάδης-Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ

Ο Τάσος Δημητριάδης πήρε φανέλα βασικού στην νίκη της ΑΕ Καραϊσκάκης επί του Παναιγιάλειου με 2-0. Ο νεαρός μέσος είχε θετική παρουσία, ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα και αντικαταστάθηκε στο 86′, όταν όλα είχαν κριθεί. Ο Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ ήταν εκτός αποστολής.

Κρίστιαν Κούστα

Ο Κρίστιαν Κούστα δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στην εκτός έδρας, λευκή ισοπαλία του Αιγινιακού κόντρα στην Καλλιθέα.

Αστέριος Δοδοντσάκης

Ο Στέργιος Δοδοντσάκης παρακολούθησε από τον πάγκο την εκτός έδρας ήττα της Σπάρτης από τον Άρη με 1-0.

Διαβάστε ακόμη...