Ανανέωσε ως το 2021 ο Ευθύμης Κουλούρης

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον διεθνή Έλληνα επιθετικό Ευθύμη Κουλούρη που υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2021.
Ανανέωσε ως το 2021 ο Ευθύμης Κουλούρης

Μας συστήθηκε εμφατικά τη σεζόν 2013-14. Ως πρωταθλητής και πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Κ20, ως πρωτοεμφανιζόμενος με δύο γκολ στη Ριζούπολη, ως μια επένδυση για το μέλλον.

Και τέτοια παραμένει ακόμα και σήμερα. Στα 20 του χρόνια ο Ευθύμης Κουλούρης έχει πετύχει, να ψηφίζεται δικαίως σαν Players' Young Player of the Season και όλοι ν' αναρωτιούνται γιατί νέος, αφού πλέον είναι καθιερωμένος στη συνείδηση του κόσμου.

Ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων επιθετικός θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει να εξελίσσεται σε γνώριμο περιβάλλον κι ελπίζει σε ακόμα πιο παραγωγικό μέλλον με τον ΠΑΟΚ ως το 2021.

Λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του PAOK TV.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το τι έχει αλλάξει από το ντεμπούτο του πριν τρία χρόνια, μέχρι σήμερα: "Έχουν αλλάξει πολλά, κάθε μέρα παίρνεις εμπειρίες σε μία τέτοια ομάδα. Νομίζω ότι έχω μεγαλώσει, έχω ωριμάσει περισσότερο. Τα πράγματα είναι διαφορετικά, οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές και νομίζω ότι κάθε χρόνο, κάθε μέρα, κάθε ματς γίνονται βήματα προόδου".

Για το τι θα ήθελε να αλλάξει μέχρι το 2021: "Θα ήθελα να γίνομαι καλύτερος συνέχεια, να βελτιώνομαι συνέχεια και να μπορέσω να καθιερωθώ. Να βρίσκομαι στην ομάδα, να βρίσκομαι στην ενδεκάδα και να δώσω ότι καλύτερο μπορώ, όσα περισσότερα γκολ μπορώ, όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να φτάσει αυτή η ομάδα εκεί που της αξίζει".

Για την πιο ευχάριστη ανάμνηση του: "Σίγουρα το Κύπελλο. Πιστεύω ότι θα έρθουν περισσότερα τρόπαια. Κάθε στιγμή είναι σημαντική για μένα, ακόμη και στιγμές στις οποίες δεν πας καλά, πρέπει να τα βλέπεις όλα. Όπως είπα και πριν, το Κύπελλο είναι η μεγαλύτερη στιγμή, αλλά θέλω να ζήσω κι άλλες στιγμές προσωπικές, δίνοντας ότι καλύτερο μπορώ, αλλά και ομαδικές στιγμές με περισσότερα τρόπαια".

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...