Στην Θεσσαλονίκη ο Μαουρίτσιο!

Στο αερόδρομιο Μακεδονία έφτασε λίγο μετά τις 17:00, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ ο Ζοσέ Μαουρίτσιο...
Στην Θεσσαλονίκη ο Μαουρίτσιο!

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής κατέφτασε στην Θεσσαλονίκη μαζί με την οικογένεια του και με αρκετές αποσκευές, γεγονός που υποδηλώνει ότι ήρθε στην χώρα μας για μόνιμη εγκατάσταση.

Τον παίκτη υποδέχθηκε κατά την άφιξη του ο Λούμπος Μίχελ, και αναμένεται σύντομα να βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το μόνο που απομένει είναι να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία του Δικεφάλου με τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Βραζιλιάνου χαφ:

Για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ : "Είμαι πολύ χαρούμενος, που είμαι εδώ. Πριν 2 χρόνια ο ΠΑΟΚ με ήθελε και πάλι, πριν πάω στη Ζενίτ, αλλά τώρα πήρα τη σωστή απόφαση. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο κλαμπ, ξέρω την ιστορία του, θέλω να είμαι συμμέτοχος σ' αυτή τη διαδικασία εξέλιξης και ανόδου. Ήρθα για να δουλέψουμε σκληρά και οι νίκες θα έρθουν".

Για τον βαθμό ετοιμότητας του : "Έκανα την προετοιμασία με την Ζενίτ, σπάσαμε το συμβόλαιο, συνέχισα τις ατομικές προπονήσεις, είμαι σε καλή κατάσταση. Σε 10 μέρες θα είμαι έτοιμος"

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει πλέον φέτος αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Ευρώπη : "Ήρθα εδώ για τρία χρόνια. Δεν ήρθα απλά για να παίξω φέτος στο Γιουρόπα Λιγκ. Ήρθα για να πάρουμε το πρωτάθλημα και να παίξουμε του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι, και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε τον στόχο".

Διαβάστε ακόμη...