Φέρτους στην Τούμπα και τους τρεις!

Ήταν 12/8/2017 όταν στη σελίδα ανέβηκε το παρακάτω κείμενο. Σήμερα είμαστε πραγματικά τρελαμένοι που έγιναν ΟΛΑ, συν φυσικά ο Μαουρίτσιο!
Φέρτους στην Τούμπα και τους τρεις!

Θυμηθείτε ... 

O ΠΑΟΚ άλλαξε προπονητή, αλλά αυτό μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα αν δεν έχει την ανάλογη μεταγραφική ενίσχυση.

Ο Δικέφαλος του Bορρά αποχαιρέτησε και επίσημα τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και πλέον η ζωή συνεχίζεται με τον Ράζβαν Λουτσέσκου στην άκρη του πάγκου.

Η διαφαινόμενη αλλαγή προπονητή όμως, μπορεί να μην έχει άμεσο ή έμμεσο αποτέλεσμα, αν ο ΠΑΟΚ δεν ενισχυθεί στις θέσεις που πονάει. Οι μεταγραφές αυτές, όπως όλα δείχνουν είναι προ των πυλών της Τούμπας, καθώς οι Ελ Καντουρί, Ζαμπράνο και Βιεϊρίνια είναι έτοιμοι να προβάρουν τα ασπρόμαυρα!

H ολοκλήρωσή τους καθυστέρησε εξ αιτίας της αλλαγής του προπονητή, όμως πλέον και οι τρεις περιπτώσεις έχουν μπει στο τελικό στάδιο. Τόσο ο Ελ Καντουρί, όσο και ο Περουβιανός Ζαμπράνο μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται  να είναι στη Θεσσαλονίκη, ενώ η περίπτωση του Βιεϊρίνια είναι λίγο πιο σύνθετη, καθώς η υπόθεση όπως όλα δείχνουν θα τραβήξει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Αυτά ισχύουν τη δεδομένη χρονική στιγμή και πιστεύουμε πως οι 3 αυτοί παίκτες, αργά ή γρήγορα, θα γίνουν παίκτες του ΠΑΟΚ. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους.

Διαβάστε ακόμη...