Eπίσημα...τέλος!

Μετά από τρία χρόνια..ταραχώδους συνύπαρξης, οι δρόμοι του ΠΑΟΚ και του Φακούντο Περέυρα, σήμερα και επίσημα χώρισαν..
Eπίσημα...τέλος!

Ο Αργεντίνος επιθετικός, που την πρώτη χρονιά της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ υπό τις οδηγίες, στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, του Άγγελου Αναστασιάδη έκανε εξαιρετική εντύπωση στον κόσμο του ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας όχι απλά σημαντικά γκολ, αλλά ακόμα περισσότερο όμορφα γκολ. Κανείς δεν ξεχνάει το 2ο του γκολ που έδωσε και την εκτός έδρας νίκη την περίοδο 2014/15 μέσα στο γάβρο, μάλιστα είχε ανακυρηχθεί και ως γκόλ της χρονιάς!

Οι επόμενες όμως πέρίοδοι δεν ήταν το ίδιο καλές για τον Περέυρα, με το δανεισμό του αρχικά στη Καμπάλα και μετέπειτα, το χειμώνα, στην Ρασίνγκ Κλάμπ. Επέστρεψε πέρυσι το καλοκαίρι με προπονητή τον Βλάνταν Ίβιτς, αγωνίστηκε μάλιστα σε 16 αγώνες για τον ΠΑΟΚ με 5 γκολ και 3 ασίστ (!) αλλά τον Ιανουάριο έφυγε πάλι δανεικός στην Αργεντινή για λογαριασμό της Κολόν του Σάντα Φε αυτή τη φορά. Πλέον αποχαιρετά μόνιμα τον ΠΑΟΚ αφήνοντας όμορφες αναμνήσεις στους οπαδούς του ΠΑΟΚ..

Ο Φακούντο Περέυρα και επίσημα πλέον είναι παίχτης της Νεκάξα από το Μεξικό για τον επόμενο χρόνο με την νέα πλέον ομάδα του να τον παρουσιάζει πριν λίγες ώρες στα..κόκκινα:

 

Διαβάστε ακόμη...