Γράφουν για οριστική συμφωνία με Ρέι!

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Αργεντινή, τις τελευταίες ώρες και πιο συγκεκριμένα από τον δημοσιογράφο Nahuel Ferreira, το deal του ΠΑΟΚ με τον Ρέι φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί.
Γράφουν για οριστική συμφωνία με Ρέι!

Όπως αναφέρεται, η συμφωνία έκλεισε στα 2 εκατομμύρια δολάρια (!) και προβλέπει την εξαγορά του 50% των δικαιωμάτων του παίκτη. Κάτι τέτοιο όμως δεν επηρεάζει άμεσα μια επικείμενη μεταγραφή, καθώς το καθεστώς των μεταγραφών στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, προβλέπει σχεδόν πάντα, διατήρηση των δικαιωμάτων του εκάστοτε παίκτη και από τον μάνατζερ του.

Να σημειώσουμε πάντως πως ο Ρέι αύριο τα ξημερώματα θα αγωνιστεί απέναντι στη Γκρέμιο για το Copa Libertadores, και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, θα είναι και το τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα της Μεντόσα, πριν φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Το μόνο που μένει πλέον είναι να διαπιστώσουμε αν εκτός από καπνός υπάρχει και φωτιά, τη στιγμή μάλιστα που αύριο είναι και η deadline για την οριστική απάντηση του Οτσόα, που όμως όπως προκύπτει, περιμένει πρόταση και από τη γαλλική Μαρσέιγ.

Διαβάστε ακόμη...