Ντού με.. N'Doye (vids)

Μετά τα δημοσιεύματα για τον αριστερό μπακ Λεβεκ, ο ΠΑΟΚ δείχνει να είναι πολύ κοντά και στην απόκτηση του θηριώδους μέσου και αρχηγού της Γαλλικής Ανζε, Cheikh N'Doye..
Ντού με.. N'Doye (vids)

Ο 31 ετών μέσος από τη Σενεγάλη (κάτοχος και Γαλλικής υπηκοότητας όμως!) σήμερα θα αγωνιστεί λογικά για τελευταία φορά με την φανέλα της Ανζέ (της οποίας είναι μάλιστα αρχηγός) στον τελικό κυπέλλου απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμαίν!

Με την απόκτηση του ο ΠΑΟΚ βρίσκει μια πολύτιμη λύση στη μεσαία γραμμή με έναν παίχτη που και δυναμικός είναι στα μαρκαρίσματα του αλλά και προσφέρει λύσεις στην επίθεση ενώ διακρίνεται κυρίως στο ψηλό παιχνίδι. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σε 36 αγώνες φέτος (σε όλες τις διοργανώσεις) μετράει 7 γκολ και 6 ασίστ! Συνολικά στην καριέρα του (Επιναλ, Κρετεϊγ,Ανζε) έχει σε 65 αγώνες στην Ligue 1 15 γκολ και 10 ασίστ ενώ σε 73 αγώνες της Ligue 2 έχει 21 γκολ και 2 ασίστ! Με την Ανζέ πιο συγκεκριμένα, όπου βρίσκεται εκεί από το 2015 και το συμβόλαιο του λήγει αυτό το καλοκαίρι, έχει σε 70 αγώνες 17 γκολ και 10 ασίστ, νούμερα διόλου ευκαταφρόνητα για έναν αμυντικό μέσο!

Η Ανζε φέτος τερμάτισε στη 12η θέση της βαθμολογίας του Γαλλικού πρωταθλήματος ενώ σήμερα αγωνίζεται και στον τελικό του Κυπέλλου!

Με την πιθανή απόκτηση του θηριώδους Σενεγαλέζου μέσου, ο ΠΑΟΚ ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο τον άξονα του με έναν παίχτη που μπορεί να προσφέρει ποιότητα, εμπειρία αλλά και ηγετικά χαρακτηριστικά!

Σημαντικό επίσης ότι ο Λούμπος Μίχελ για ακόμα μια χρονιά δείχνει με το..καλημέρα ότι λειτουργεί οργανωμένα και μεθοδικά!

Δείτε βίντεο από τον N'Doye:

Διαβάστε ακόμη...