«Συμφώνησα με ΠΑΟΚ, απομένει να τα βρουν οι ομάδες»!

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Μίκου και εξέφρασε την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
«Συμφώνησα με ΠΑΟΚ, απομένει να τα βρουν οι ομάδες»!

Όπως τόνισε ο Βενεζουελάνος επιθετικός έχει ήδη συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ και περιμένει τη συμφωνία ανάμεσα στον Δικέφαλο και τη Ράγιο Βαγιεκάνο προκειμένου να ντυθεί και τυπικά στα «ασπρόμαυρα».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν θα έρθει στον ΠΑΟΚ: «Θέλω πολύ να έρθω στον ΠΑΟΚ, οι δύο ομάδες συζητούν για τη μεταγραφή μου και πιστεύω ότι τα θέματα θα λυθούν σύντομα και θα είμαι εκεί. Γνωρίζω ότι σε επτά ώρες τελειώνουν οι μεταγραφές, όμως, οι όποιες συμφωνίες μπορούν να προκύψουν γρήγορα μέσω φαξ ή email».

Για τις διαπραγματεύσεις του με τον ΠΑΟΚ: «Σαν παίκτης έχω συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, θέλω να έρθω, το ζήτημα, όμως, είναι οι ομάδες που μιλούν για τα οικονομικά και πρέπει να συμφωνήσουν σε μια τιμή. Ναι είναι πολύ κοντά και από όσο γνωρίζω είμαστε έτοιμοι να συμφωνήσουμε και να υπογράψουμε».

Για τις γνώσεις του για τον ΠΑΟΚ: «Είναι μια σημαντική ελληνική ομάδα με συμμετοχές στο στο Γιουρόπα Λιγκ, μου αρέσει πολύ και η πόλη. Γνωρίζω, επίσης, τον Κρέσπο και τον Ράζβαν Ρατς».

Για το αν μίλησε με Κρέσπο ή Ρατς για ΠΑΟΚ και τι του είπαν: «Είναι μια καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ. Οι συνθήκες είναι άριστες για δουλειά, όπως και το αθλητικό κέντρο. Λειτουργεί με επαγγελματικό τρόπο η ομάδα και αμφότεροι τρέφουν πολύ καλά συναισθήματα».

Για το αν είναι έτοιμος να έρθει στη Θεσσαλονίκη: «Σχεδόν έτοιμες είναι οι βαλίτσες. Το θέμα είναι να υπάρξει επίσημη συμφωνία».

Για το πότε περιμένει να προκύψει η επίσημη συμφωνία: «Το θέμα είναι τα χρήματα. Για τα χρήματα συζητούν οι δύο ομάδες. Δεν ξέρω αν είναι μεγάλη ή μικρή η διαφορά. Εγώ έχω συμφωνήσει».

Για το αν ρώτησε τους ανθρώπους της Ράγιο για τη μεταγραφή: «Δεν τους έχω ρωτήσει. Ήμουν στην προπόνηση μέχρι τώρα και δεν πρόλαβα να μιλήσω μαζί τους».

Για το τι μπορεί να προσφέρει αγωνιστικά στον ΠΑΟΚ: «Πετυχαίνω γκολ. Αυτή είναι η δουλειά μου. Αγωνίζομαι είτε ως φορ, είτε πίσω από τον φορ. Έχω συμμετάσχει σε Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ. Έπαιξα στη Βαλένθια, στη Σέλτικ. Μπορώ να προσαρμοστώ και να βοηθήσω ανάλογα με τους στόχους της κάθε ομάδας».

Διαβάστε ακόμη...