Ανακοινώθηκε ο Lucas Perez...

Παίκτης της λονδρέζικης Άρσεναλ είναι και με τη βούλα πλέον ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Lucas Perez...
Ανακοινώθηκε ο Lucas Perez...

Όπως μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα των κανονιέρηδων, ο Ισπανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ έγινε κάτοικος του Emirates για τα επόμενα χρόνια!

Αναλυτικά:

Ο 27χρονος παίκτης είχε μια παραγωγική σεζόν στη La Liga το 2015/16. Σκόραρε 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, τα 17 για το πρωτάθλημα. Έσπασε ένα ξόρκι, όταν σκόραρε επτά γκολ σε επτά διαδοχικά παιχνίδια, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του πρώην Βραζιλιάνου επιθετικού Bebeto. Σημείωσε επίσης στο πρώτο παιχνίδι αυτής της σεζόν στη La Liga, γκολ κατά Eibar.

Ο Lucas ξεκίνησε την καριέρα του στην Ισπανία με την Ατλέτικο Μαδρίτης C και στη συνέχεια πήγε στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Στη συνέχεια πήγε στην Karpaty Lviv της Ουκρανίας και στον ΠΑΟΚ, πριν επιστρέψει στην πατρίδα του, τη Γαλικία για λογαριασμό της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια το 2014.

Ο Αρσέν Βενγκέρ δήλωσε για τη μεταγραφή: "Δεν είναι μόνο ένας σκόρερ, είναι ένας παίκτης ο οποίος συνεργάζεται πολύ καλά με τους συμπαίκτες του, που μπορεί να δώσει με ευκολία την τελική πάσα και που τρέχει πολύ. Ξέρει να ''βρίσκεται'' κοντά στο γκολ και τέλος είχε μια εκπληκτική χρονιά την περασμένη σεζόν"...

Τις επόμενες ώρες θα γίνει γνωστός ο αριθμός στη φανέλα του Lucas Perez...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...