"Θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές"

Ο Λούμπος Μίχελ κατά την παρουσίαση του Βλάνταν Ίβιτς, μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε και στις μεταγραφές που θα γίνουν...
"Θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές"

Αναλυτικά αυτό το κομμάτι των δηλωσεών του...

"Έχουμε στην ομάδα μας καλούς παίκτες, αλλά έχουμε και προβλήματα σε κάποιες θέσεις. Θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε "τα θέλω" του προπονητή μας. Συμφωνώ με τη φιλοσοφία του για τη θέση του τερματοφύλακα. Στα play offs δεχτήκαμε 3 γκολ σε 6 παιχνίδια, ενώ στην κανονική σεζόν δεχόμασταν 1,06 γκολ ανά παιχνίδι νούμερο υψηλό για ομάδα που παλεύει για τίτλους. Γι΄ αυτό θέλουμε να φέρουμε καλύτερο κεντρικό αμυντικό αλλά και τερματοφύλακα.

Πήραμε ήδη δεξιό μπακ, ο οποίος παίζει και αριστερά στην άμυνα, αλλά και σαν δεξί χαφ στο 4-4-2. Πήραμε ήδη και έναν μέσο. Θέλουμε να πάρουμε ακόμη έναν κεντρικό αμυντικό, έναν τερματοφύλακα, έναν εξτρέμ, ειδικά αν φύγει ο Μακ και δύο πιο μπροστά, στις θέσεις 10 και 9. Ο Κλάους δεν μπορεί να παίζει όλη τη σεζόν μόνος του".

Όσο για το προπονητικό της Νέας Μεσήμβρια: "Χθες (9/6) είχαμε μεγάλη συζήτηση με τον κ. Σαββίδη. Είναι στο πρόγραμμα να κάνουμε κάποιες βελτιώσεις στην Μεσήμβρια, για την αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών. Οι παίκτες πρέπει να είναι πιο επαγγελματίες, πρέπει να μένουν 4-5 ώρες στο προπονητικό κέντρο. Προπόνηση δεν είναι μόνο η μιάμιση ώρα που διαρκεί το πρόγραμμα. Πρέπει να έχουμε ποιοτικές εγκαταστάσεις για την αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών. Η επέκταση των εγκαταστάσεων θα φτάσει τα 500 τετραγωνικά μέτρα.  Σε δύο μήνες το προπονητικό θα είναι όπως πρέπει να είναι. Πιστεώω πως αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στην μείωση των τραυματισμών"...

Διαβάστε ακόμη...