"Θέλω να έρθω το συντομότερο"

Πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης για τον Ουσέρο, αφού δεν αποκλείεται ως την Κυριακή (4/1) ο μέσος των Αρκάδων να ντυθεί στα ασπρόμαυρα.
"Θέλω να έρθω το συντομότερο"

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Ισπανό άσο και τον ατζέντη του, διαβάστε τις δηλώσεις τους.

Πολύ κοντά στην δεύτερη του μεταγραφή βρίσκεται ο ΠΑΟΚ αφού δεν αποκλείεται μέχρι την Κυριακή (4/1) ο Φερνάντο Ουσέρο να φορέσει την φανέλα του. Ο "Δικέφαλος", ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ισπανός άσος είναι ένα βήμα από την οριστική συμφωνία, η οποία θα οριστικοποιηθεί με την έλευση του παίκτη στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη.

"Θέλω να έρθω το συντομότερο"

Το Sport24.gr θέλοντας να μάθει περισσότερα για την επικείμενη συμφωνία, επικοινώνησε με τον Φερνάντο Ουσέρο, ο οποίος δήλωσε: "Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία. Θέλω να έρθω το συντομότερο δυνατό στον ΠΑΟΚ για να βοηθήσω την ομάδα".

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη η συμφωνία των δύο πλευρών. Κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του ατζέντη του Ουσέρο, Ερνάντεθ Σεβιγιάνο, ο οποίος επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ, ωστόσο, δεν θέλησε να αποκαλύψει τα δεδομένα της συμφωνίας των τριών πλευρών:

"Είναι αλήθεια ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορώ ακόμη να σας πω για την διάρκεια του συμβολαίου του παίκτη", είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: "Δεν γνωρίζω ποιοι είναι οι όροι της συμφωνίας του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης. Είμαι στην Ισπανία με τον Φερνάντο και θα έρθουμε μαζί στην Θεσσαλονίκη, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή".

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαψεύδευται ότι το ποσό της συμφωνίας με τον Αστέρα είναι 100.000 ευρώ

Διαβάστε ακόμη...