Στη Θεσσαλονίκη ο Ντανίλο (vids)...

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα νέα της προπόνησης που ανέβασε σήμερα η ασπρόμαυρη ΠΑΕ... Ο Ρίτσαρντ Ντανίλο προπονείται με τον ΠΑΟΚ!
Στη Θεσσαλονίκη ο Ντανίλο (vids)...

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός (γεννήθηκε στις 13/1/1990) ξεκίνησε από σήμερα να συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας. Για τον παίκτη ενδιαφέρθηκε τον Δεκέμβριο ο Ολυμπιακός για την απόκτησή του, η ομάδα του Ντόνετσκ ζητούσε 5 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσω τα δικαιώματα του και κρίθηκε ακριβός!

Ο θρήνος αμέσως μετά τα γεγονότα στην Ουκρανία είχε προσπαθήσει και πάλι να πάρει τον παίκτη όμως έφαγε πόρτα...

Ο Βραζιλιάνος (με βέλγικο διαβατήριο) Ντανίλο λόγω των καταστάσεων στην Ουκρανία έλυσε το συμβόλαιό του με τη Μέταλουργκ Ντόνετσκ και είναι πλέον ελεύθερος.

O Ντανίλο ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Άγιαξ, όπου βρέθηκε από το 2007 έως και το 2010 και στη συνέχεια πήγε στην Σταντάρ Λιέγης, όπου (ο 20χρονος νεαρός) στα δύο χρόνια που ανήκε στο ρόστερ της βελγικής ομάδας πήρε μόλις 3 συμμετοχές.

Ο επόμενος σταθμός της καριέρας του τον βρίσκει στη Μέταλουργκ Ντόνετσκ η οποία ξόδεψε λιγότερα από 500.000€ για να τον αποκτήσει. Εκεί κατέγραψε 41 συμμετοχές σκοράροντας δύο φορές.

Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες του Βελγίου και τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του είναι η ταχύτητα και η τεχνική του...

Διαβάστε ακόμη...