"Μακάρι να είμαστε διεκδικητές τίτλων"

Παρουσιάστηκε  ο Λίαμ Λόρενς από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με την παρουσία στο πάνελ τόσο του υπεύθυνου Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκου Κυριάκου, όσο και του Γιώργου Γεωργιάδη.
"Μακάρι να είμαστε διεκδικητές τίτλων"

Ο παίκτης φωτογραφήθηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και αργότερα προέβη στις πρώτες του δηλώσεις.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Γιώργος Γεωργιάδης δήλωσε αρχικά: "Αποκτήθηκε για να μας ενισχύσει στο χώρο του κέντρου. Έχει μεγάλη εμπειρία στα γήπεδα, είναι διεθνής και πιστεύω ότι είναι από τους ελάχιστους παίκτες που έχουν έρθει στην Ελλάδα με τόσες παραστάσεις. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε εδώ"

Ο ποδοσφαιριστής ρωτήθηκε για το τι γνωρίζει από τον ΠΑΟΚ: "Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολλές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις και προκρίσεις και ξέρω ότι έχει υψηλούς στόχους. Μακάρι να είμαστε διεκδικητές τίτλων".

Για την απόφασή του να «μεταναστεύσει»: «Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση γιατί σκεφτόμουν την οικογένεια μου, και ξέρω ότι η αλλαγή χώρας είναι δύσκολο. Αλλά είναι μια πρόκληση και μπορώ να δείξω ότι θα σταθώ σε ένα από τα καλά πρωταθλήματα.»

Για το αν υπάρχουν κοινά στοιχεία στην κουλτούρα των οπαδών:"Ναι υπάρχουν κοινά στοιχεία ανάμεσα στους οπαδούς των δύο τόπων. Ξέρω καλά ότι υπάρχουν ενώ γνωρίζω και τη φήμη των οπαδών του ΠΑΟΚ"

Για το αν έχει παρακολουθήσει την νέα του ομάδα: "Όχι δεν έχω δει παιχνίδια της ομάδας, αλλά ξέρω τα αποτελέσματα της ομάδας ως τώρα κι αυτό είναι που μετράει".

Για τις θέσεις που αγωνίζεται και αν μπορεί να καλύψει άλλους χώρους στο κέντρο: "Ναι παίζω στα χαφ, και πίσω από τους επιθετικούς αλλά και κεντρώος και βέβαια στα πλάγια. Αισθάνομαι άνετα σε οποιαδήποτε θέση αφορά το κέντρο".

{gallery}2013/Metagrafes/Lawrence/Parousiasi{/gallery}

Διαβάστε ακόμη...