"Έχω πολύ όρεξη να προσφέρω"

Ο Βιβιάν Ματέους παρουσιάστηκε αρχικά από τους υπευθύνους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και φωτογραφήθηκε με φανέλα του ΠΑΟΚ. Αργότερα ακολούθησαν δηλώσεις του ίδιου και του Γιώργου Γεωργιάδη.
"Έχω πολύ όρεξη να προσφέρω"

Αρχικά ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας δήλωσε :

«Θέλω να σας παρουσιάσω το νέο κεντρικό αμυντικό. Νομίζω ότι έχουμε αρκετά καλούς παίκτες νεαρούς σε αυτή τη θέση και θέλαμε να προσθέσουμε λίγη εμπειριά. Έτσι επιλέξαμε τον Ματέους και είμαστε χαρούμενοι που είναι εδώ μαζί μας.»

Ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε: «Είναι μια μεγάλη ελληνική ομάδα ο ΠΑΟΚ με καλή παρουσία και στην Ευρώπη. Αυτό με έκανε να έρθω, και για τους ένθερμους οπαδούς, που αποτελούν κίνητρο ειδικά για έναν Βραζιλιάνο όπως εγώ.»

Για το αν έχει πάρει πληροφορίες για την ομάδα: «Πράγματι έχω μιλήσει με κάποιους ανθρώπους για να πάρω πληροφορίες. Επειδή ο ΠΑΟΚ όπως είπα και πριν έχει κάνει καλή ευρωπαϊκή πορεία, αποτελεί κίνητρο. Και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα σε όλα τα επίπεδα.»

Σε ποιους τομείς θα προσπαθήσει να προσφέρει; «Αυτό που μπορώ να προσφέρω είναι η όποια ποιότητα μου ως αμυντικός καθώς και η εμπειρία μου προς τους νέους. Από αυτό ζω κι έχω πολύ όρεξη να προσφέρω.»

Για τον αγώνα με τη Ραπίντ δήλωσε: «Εγώ νιώθω έτοιμος, έχω προπνηθεί πολύ το τελευταίο διάστημα και μόνος μου, αλλά σίγουρα ο κοουτς θα κρίνει. Έχω όρεξη αλλά εξαρτάται από τον προπονητή και πως θα με κρίνει. Δε θα δημιουργηθεί πρόβλημα.»

Για τις διαφορές σε σχέση με άλλες ομάδες που αγωνίστηκε: «Αυτό που με έκανε να προτιμήσω την ομάδα, είναι η πρόκληση της Ευρώπης, κατά τα άλλα σε όλα τα μέρη η μπάλα είναι στρόγγυλη.»

{gallery}2013/Metagrafes/Vivian/Parousiasi{/gallery}

Διαβάστε ακόμη...