Έρχεται ο Matheus Vivian...

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού της γαλλικής Ναντ, Matheus Vivian, είναι ο "Δικέφαλος του Βορρά", με τον παίκτη να έρχεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη.
Έρχεται ο Matheus Vivian...

O 30χρονος (γεννήθηκε στις 5/4/1982) ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Γκρέμιο, όπου παρέμεινε μέχρι τον Αύγουστο του 2002. Εκείνη τη χρονιά μεταγράφηκε στη γερμανική Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην οποία όμως έκανε μόλις  συμμετοχές. Την επόμενη σεζόν δόθηκε δανεικός στην Μποταφόγκο και τον Ιανουάριο επέστρεψε στην Ευρώπη και την Ισπανία για λογαριασμό της Λας Πάλμας. Το καλοκαίρι του ίδιου χόνου μετακομίζει στη Θέλτα και το Φλεβάρη του 2005 φοράει τα ασπρόμαυρα της Μποταφόγκο και πάλι.

Μετά από ολιγόμηνη παραμονή στην πατρίδα του επιστρέφει τον Αύγουστο στην Ευρώπη αυτή τη φορά για λογαριασμό της Γκρενόμπλ όπου παρέμεινε μέχρι το 2007, παίζοντας σε 57 ματς και σημειώνοντας 7 γκολ.

Επόμενος σταθμός η Μετς (μέχρι το 2010, με 74 παιχνίδια και 2 γκολ). Ακολούθησε το καλοκαίρι του 2010 η μεταγραφή του στα "καναρίνια" της Ναντ, με την οποία είχε δυο σχετικά γεμάτες χρονιές (42 συμμετοχές - 4 γκολ), στη δεύτερη όμως κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος

Ο ύψους 1,88 κεντρικός αμυντικός στη Γαλλία βρήκε την "Ιθάκη" του και μετά από περιπλανήσεις μεταξύ Βραζιλίας - Ισπανίας, εκεί έδειξε τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες για τις οποίες ακούγονται  πολλά καλά λόγια.

Ο Vivian έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να γίνει κάτοικος Τούμπας για τα επόμενα χρόνια...

Διαβάστε ακόμη...