"Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα"

Ο Σανθ Χακόμπο, ανήκει και επίσημα πλέον στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε την ικανοποίησή του, για την καινούρια του ομάδα (photos).
"Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τους λόγους που επέλεξε ΠΑΟΚ: "Είχα και άλλες προσφορές, αλλά όταν είχα την προσφορά του ΠΑΟΚ μου άρεσε πολύ. Είναι πολύ καλό να έρχεται ένας ποδοσφαιριστής σε μία τέτοια ομάδα, σε υψηλό ευρωπαϊκός επίπεδο. Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα. Από αυτά που έχω ακούσει, έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα, σε μεγάλο σύλλογο με μεγάλο όνομα στην Ευρώπη. Αυτό θα με βοηθήσει".

Μιλώντας για τους προσωπικούς του στόχους, ανέφερε: "Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα. Ξέρω ότι δεν είμαι στη λίστα για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Γιεχούντα, αλλά είμαι έτοιμος να ξεκινήσω. Μετά το αποτέλεσμα στο Ισραήλ, πρέπει να περάσουμε στην επόμενη φάση. Το πότε θα παίξω εξαρτάται από τον προπονητή. Αν μου το ζητήσει είμαι έτοιμος και αισθάνομαι πάρα πολύ καλά".

Όσο για τους στόχους του ΠΑΟΚ, υπογράμμισε: "Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα. Πρέπει πρώτα να δούμε στο παιχνίδι της Πέμπτης. Πρέπει να βλέπουμε αυτό που έχουμε τώρα μπροστά μας και όχι τον Μάιο. Υπάρχουν ομάδες με περισσότερα χρήματα που δεν έχουν καταφέρει αυτά που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Πρέπει να κοιτάξουμε το «τώρα», το «αργότερα» θα το δούμε στην πορεία".

Για την παουσία του στον Αστέρα Τρίπολης, σημείωσε: "Με δέχτηκαν πολύ καλά από την πρώτη στιγμή, είχα ένα οικογενειακό πρόβλημα, αλλά μου φέρθηκαν πολύ καλά. Ηρθαμε σε συμφωνία και για αυτούς τους λόγους έφυγα. Με βοήθησαν και τους ευχαριστώ".

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Γιώργος Γεωργιάδης και μιλώντας την επιλογή του Χακόμπο, είπε: "Ήταν εύκολο και για μένα και για τους προπονητές. Είχαμε γνώση για την αξία του παίκτη, ξέραμε τις ικανότητές του, μιλήσαμε και με ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης και έτσι καταλήξαμε στον Χακόμπο. Όλα αυτά με κάνουν να νιώθω σίγουρος για την επιλογή μας".

Λίγο πριν την παρουσίαση του Ισπανού προηγήθηκε η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην ιστοσελίδα της, όπου αναφέρεται: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Jacobo Sanz Overejo. O Ισπανός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2013".

{gallery}2013/Metagrafes/Jacobo{/gallery}

Διαβάστε ακόμη...