Συμφωνία με Μπανγκουρά!

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε να εντάξει στο ρόστερ του τον Σαμί Μπανγκουρά, που είναι ήδη καθοδόν για το Άρνεμ...
Συμφωνία με Μπανγκουρά!

Ο 30χρονος επιθετικός, πρώην παίκτης του Πανσερραϊκού, θα βρεθεί εντός της ημέρας στο Ντόρβερτ, για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο, στο οποίο όπως έγινε γνωστό θα υπάρχουν ειδικοί όροι για θέματα συμπεριφοράς του, καθώς αν υποπέσει σε πειθαρχικό παραπτωμα το συμβόλαιο θα λυθεί με ευθύνη του ποδοσφαιριστή.

Ο παίκτης από τη Γουινέα μετά τη σύμφωνη γνώμη του Δώνη και του Γεωργιάδη θα ταξιδέψει οδικά από τις Βρυξέλλες για το Άρνεμ και θα ενσωματωθεί με την αποστολή του ΠΑΟΚ, αφού υπογράψει το συμβόλαιο το οποίο έχει μαζί του ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, που βρίσκεται εκεί από χτες.

Οι ετήσιες αποδοχές του θα φτάνουν τις 100.000 €.

Θυμίζουμε ότι πρν μία εβδομάδα ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή ωστόσο, είχε επισκεφθεί τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συζήτησε με τον Γιώργο Γεωργιάδη. Γνωρίζοντας πως το βασικό πρόβλημα που είχε ο ΠΑΟΚ γύρω από την επιλογή του Μπανγκουρά δεν ήταν το αγωνιστικό, αλλά αυτό της συμπεριφοράς του, έκανε την παρακάτω πρόταση. Ο 30χρονος φορ από τη Γουινέα δεχόταν να υπογράψει συμβόλαιο 100 χιλιάδων ευρώ ετησίως, αλλά μέχρι τον Απρίλιο θα αμείβεται με τρεις χιλιάδες ευρώ το μήνα! Μέχρι τότε, θα έχει πάρει 30 χιλιάδες ευρώ και αν δεν υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα θα πάρει τα υπόλοιπα 70 χιλιάδες ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...