Το who is who του Ivan Mocinic

Τα τελευταία 24ωρα, ένα από τα ονόματα που ακούγονται στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ είναι και αυτό του Κροάτη μέσου Ιβάν Μότσινιτς...
Το who is who του Ivan Mocinic

Ο 23χρονος μέσος της Ριέκα γεννήθηκε στις 30/4/1993 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Ριέκα το 2004, σε ηλικία 11 ετών. Το 2011 έκανε το άλμα υπογράφοντας συμβόλαιο με την επαγγελματική ομάδα της Ριέκα, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018 (μετά από ανανέωση το 2015).

Αγωνίζεται σαν ανασταλτικός μέσος (φοράει το περιβραχιόνιο από 12/4/2014) και είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της χώρας του, από την Κ19 ως την πρώτη ομάδα, με την οποία όμως κατέγραψε μόλις μια συμμετοχή τη σεζόν 2014-2015.

Το περσινό καλοκαίρι είχε μπει στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων (από Γερμνανία, Αγγλία και Ιταλία), ανάμεσά τους και ο γάβρος. Η Ριέκα απέρριψε τις προτάσεις και ο Μότσινιτς παρέμεινε στο Club, με το οποίο ως τώρα έχει πάρει ένα κύπελλο και ένα σούπερ καπ (και τα δύο το 2014).  

Για τον παίκτη γίνεται συχνή αναφορά σε κροατικά μμε, τα οποία παρουσίαζουν τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό του, το ποσό όμως που αναφέρεται πως πρέπει να δοθεί στην ομάδα του μοιάζει ... απαγορευτικό!

Δείτε τον σε δράση στα videos που ακολουθούν...

Διαβάστε ακόμη...