Fans’ Man of the Match ο Πέλκας

Ο Δημήτρης Πέλκας αναδείχθηκε Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μέσα από την δική σας ψήφο.
Fans’ Man of the Match ο Πέλκας

 Μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όλοι περίμεναν να δουν πως θα αντιδράσει η ομάδα στον δύσκολο αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Δικέφαλος κατάφερε να φύγει με το προβάδισμα από την Νέα Σμύρνη και να κρατά την τύχη στα χέρια του ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας. Εκ των κορυφαίων του Δικεφάλου ο Δημήτρης Πέλκας .

Ο νεαρός άσος πραγματοποίησε μία μεστή εμφάνιση και βοήθησε τον Δικέφαλο να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Πολλά τρεξίματα, προώθηση του παιχνιδιού και συμμετοχή στο αμυντικό κομμάτι. Κορυφαία στιγμή το πανέμορφο γκολ που πέτυχε με εξαιρετικό βολέ, δείγμα της τεχνικής του.

Στην ψηφοφορία του paokfc.gr για τον Fans' Man of the Match ο Πέλκας συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και με ποσοστό 41,12% κέρδισε την κούρσα για τον πολυτιμότερο παίκτη του αγώνα. Στην δεύτερη θέση ο Γιώργος Τζαβέλλας , που συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο κέντρο της άμυνας, όντας εξαιρετικός με τον Ρικάρντο Κόστα στο πλάι του. Στην τρίτη θέση ο Νίκος Κοροβέσης με μία ακόμα άψογη εμφάνιση

Διαβάστε ακόμη...