"Το Κύπελλο θα περιμένει, είναι αρκετά αργότερα"

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αναφέρθηκε στις δηλώσεις του, στο σημερινό παιχνίδι, καθώς σε άλλα ζητήματα που αφορούν την ομάδα...
"Το Κύπελλο θα περιμένει, είναι αρκετά αργότερα"

 Αναλυτικά τόνισε ο διεθνής αμυντικός:

 Για το σημερινό αποτέλεσμα: "Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα εμάς, αλλά θα μπορούσαμε μετά το 1-0 να πετύχουμε ένα ακόμη γκολ για να κάνουμε ακόμη πιο εύκολη την πρόκριση για εμάς. Δεχθήκαμε ένα όμορφο γκολ, ήταν δύσκολο να μην το δεχτούμε νομίζω. Καλό αποτελέσμα, συνεχίζουμε... Υπάρχει ένα παιχνίδι με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα. Το Κύπελλο θα περιμένει, είναι αρκετά αργότερα".

Για τις απουσίες της ομάδας: "Όταν ένας παίκτης τραυματίζεται, πρέπει να παίξει κάποιος άλλος. Όλες οι ομάδες έχουν τραυματισμούς. Εφόσον υπάρχουν, μπαίνουν κάποια άλλα παιδιά. Νομίζω σήμερα όποια παιδιά μπήκαν βοήθησαν την ομάδα. Παίξαμε σχετικά καλά σήμερα, θα μπορούσαμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα, όμως αγωνιστήκαμε 2.5 μέρες μετά το μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Είμαστε ευχαριστημένοι, κρατάμε κάποια θετικά και συνεχίζουμε...".

Για το τι φταίει για τα γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ: "Το σημαντικό είναι ότι δε δεχόμαστε ευκαιρίες, ξεκινάμε από εκεί. Πέρυσι ο αντίπαλος είχε 8-10 τελικές σε κάθε παιχνίδι. Καταφέραμε να το περιορίσουμε αυτό. Κάποιες φορές με κάποια ατομικά λάθη και λόγω της έλλεψης συγκέντρωσης τα δεχόμαστε. Αυτά πρέπει να τα περιορίσουμε".

Για τις προοπτικές της ομάδας στην διοργάνωση του Κυππέλου: "Η ομάδα πρέπει να βρει ηρεμία πρώτα από όλα γιατί μην ξεχνάμε ότι και στο δεύτερο παιχνίδι ο Πανιώνιος θα είναι καλύτερος. Αν καταφέρουμε να προκριθούμε στον ημιτελικό και στον τελικό, θα αντιμετωπίσουμε καλούς αντιπάλους. Χρειαζόμαστε δουλειά. Η σεζόν είναι μεγάλη και τα πλέι οφ και το Κύπελλο χρειάζονται συγκέντρωση".

Για τη σωστή διαχείριση των αγώνων: "Αυτό πρέπει να πετύχουμε. Δεν είναι εύκολο, έχουμε αρκετά νεαρά παιδιά στην ομάδα. Τα παιδιά αυτά έχουν καταφέρει πολλά περισσότερα από αυτά που περιμέναμε. Πρέπει να τα βοηθήσουμε, αυτά βοηθούν όσο μπορούν την ομάδα και έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια. Όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε σε προηγούμενα παιχνίδια".

Για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: "Όταν μία ομάδα έχει δύο συνεχόμενα τέτοια αποτελέσματα, σίγουρα το κλίμα δεν μπορεί να είναι καλό, δεν μπορεί κανείς να είναι ευτυχισμένος. Υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη πίεση μετά από αυτά και αυτήν πρέπει να την αντέξουμε. Οι μεγάλες ομάδες έτσι είναι, αν δεν μπορείς να αντέχεις στην πίεση δεν μπορείς να είσαι σε αυτές".

Για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: "Αυτή τη στιγμή ο Μπερμπάτοφ λείπει από την ομάδα, αυτά τα τρία παιχνίδια. Θα μπορούσε να είναι κοντά μας, να μας βοηθήσει και όταν είναι πίσω θα ξανασυζητήσουμε με καλύτερες ερωτήσεις...".

Διαβάστε ακόμη...