"Στα επόμενα παιχνίδια η ομάδα θα αλλάξει πρόσωπο"

O προπονητής του Δικεφάλου μίλησε μεταξύ άλλων για τη σημερινή αναμέτρηση στη Νέα Σμύρνη, καθώς και για την χθεσινή τοποθέτηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ...
"Στα επόμενα παιχνίδια η ομάδα θα αλλάξει πρόσωπο"

 Αναλυτικά τόνισε Ο Iγκόρ Τούντορ:

Για την εικόνα του αγώνα: «Οι ποδοσφαιριστές μου έκαναν μια καλή επίδειξη χαρακτήρα. Ξέραμε ότι δεν θα γίνουν πολλές ευκαιρές. Είναι όμως ένα καλό αποτέλεσμα. Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός, οπότε θα ήταν λάθος να έχουμε το μυαλό μας στο πως θα παίξουμε καλό ποδ΄σοφαιρο. Ο αντίπαλος δεν έκανε κάτι, εκτός από δύο γεμίσματα και στο ένα πέτυχε γκολ. Εμείς διαχειριστήκαμε στη συνέχεια το σκορ. Στα επόμενα παιχνίδια η ομάδα θα αλλάξει πρόσωπο, θα επιστρέψουν παίκτες από τραυματισμό που είναι σημαντικοί για μας».

Για την απόδοση Κοροβέση-Κόστα: «Ο Κοροβέσης είναι μια ευχάριστη έκπληξη για μένα, αν και τον βλέπω στις προπονήσεις και είμαι ικανοποιημένος. Για τον Κόστα ξέρουμε την καριέρα του, τι έχει κάνει. Σήμερα έπαιξε με την εμπειρία του. Δεν ήταν εύκολο μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας».

Για το αν αισθάνθηκε πίεσμένος μετά το ματς του ΟΑΚΑ: «Όχι τίποτα λιγότερο, τίποτε περισσότερο από το συνηθισμένο»

Για το πως έκρινε την σημερινή παρουσία του Σκόνδρα: «Αντιλαμβάνεστε διαφορετικά από μένα την κριτική. Εχει να κάνει μόνο με το παιχνίδι και την απόδοσή του. Σήμερα ήταν καλός. Αν αναλογιστούμε ότι λόγω ίωσης είχε χάσει κάποιες προπονήσεις».

Για την χθεσινή τοποθέτηση του Μπερμπάτοφ: «Καταλαβαίνω γιατί όλος ο κόσμος ασχολείται με τον Μπερμπάτοφ, γιατί είναι ένας μεγάλος παίκτης. Εγώ όμως στα αποδυτήρια έχω 20 ποδοσφαιριστές. Καλούμαι να πάρω αποφάσεις για το καλό της ομάδας. Δεν υπάρχει προπονητής στον κόσμο που να μην θέλει το καλό της ομάδας και να κάνει κινήσεις κόντρα στον εαυτό του και την ομάδα.

Αντιλαμβάνομαι ότι ο κόσμος το σκέφτεται αλλιώς, συνήθως όμως δεν είναι αντικειμενικοί, γιατί δεν γνωρίζουν τα αποδυτήρια και μικρά πράγματα, που συμβαίνουν. Εγώ σκέφτομαι την Ο-Μ-Α-Δ-Α. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει ομάδα που βγάζει 11άδα ανάλογα με τα πόσα παίρνει ένας παίκτης. Κι εγώ δεν ξέρω τους μισθούς των παικτών μου».

Στο τέλος ανέφερε: «Θέλω να με μεταχειρίζονται με σωστό τρόπο, όπως την τελευταία φορά έκανα μία πλάκα. Να έχουμε δίκαιη κρίση...».

Διαβάστε ακόμη...